Home » Administratie » Dragoș Cazacu, viceprimar cu acte în regulă!

Dragoș Cazacu, viceprimar cu acte în regulă!

de Marian MOCANU

Începând de astăzi, municipiul Vaslui are un nou viceprimar cu acte în regulă, Dragoș Cazacu fiind numit pe funcție. La zece zile de la decizia consilierilor locali, care au votat această înlocuire, Prefectura Vaslui a dat avizul de legalitate necesar înfăptuirii schimbării viceprimarului.

La mai bine de zece zile de la ședința de Consiliu Local a municipiului Vaslui, când majoritatea formată în jurul PSD a decis înlocuirea viceprimarului liberal Sorin Radu, cu social-democratul Dragoș Cazacu, Instituția Prefectului Județului Vaslui a dat viza de legalitate a hotărârii luată de consilierii locali.

La rândul său, Vasile Pavăl a emis actul normativ, respectiv dispoziția primarului municipiului Vaslui de eliberare din funcție a fostului viceprimar și numirea lui Dragoș Cazacu în această funcție.

Practic, începând de azi, Dragoș Cazacu va prelua prerogativele și atribuțiile de viceprimar în domeniile Cultură, Social și Târguri și Oboare. În ceea ce privește fosta funcție de director executiv la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Vaslui (ADIV), organism care se ocupă de implementarea proiectelor de apă, canalizare și gunoi atît la nivel județean, cât și local, Cazacu nu și-a dat demisia din această calitate, ci a cerut suspendarea, pe durata mandatului de viceprimar, din această funcție. Conform Legii 215/2001, privind administrația publică, Dragoș Cazacu avea această posibilitate de suspendare, pe durata executării mandatului, dintr-o funcție de execuție la o altă societate. În aceste condiții, la ADIV va fi numit un alt director executiv, care va avea un mandat pe o perioadă determinată, până la alegerile locale din 2016.

de Marian MOCANU Începând de astăzi, municipiul Vaslui are un nou viceprimar cu acte în regulă, Dragoș Cazacu fiind numit pe funcție. La zece zile de la decizia consilierilor locali, care au votat această înlocuire, Prefectura Vaslui a dat avizul de legalitate necesar înfăptuirii schimbării viceprimarului. La mai bine de zece zile de la ședința de Consiliu Local a municipiului Vaslui, când majoritatea formată în jurul PSD a decis înlocuirea viceprimarului liberal Sorin Radu, cu social-democratul Dragoș Cazacu, Instituția Prefectului Județului Vaslui a dat viza de legalitate a hotărârii luată de consilierii locali. La rândul său, Vasile Pavăl a emis…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: