Home / Social / Turist vasluian, rătăcit în Masivul Bucegi

Turist vasluian, rătăcit în Masivul Bucegi

de Roxana NĂSTASĂ

Un turist din județul Vaslui s-a rătăcit, luni, în Masivul Montan Bucegi, zona Scropoasa. Acesta a sunat la 112 și a fost găsit și sprijinit de jandarmii montani.
Vasluianul a plecat cu autoturismul de la o cabană din zona Peștera, pe DJ 714 și intenționa să ajungă la Sinaia. La un moment dat, în zona Cabana Roșie a rătăcit drumul principal și nu a mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza stratului de zăpadă.
”În urma acțiunii jandarmilor montani, turistul din județul Vaslui, a fost sprijinit să deblocheze autovehiculul, fiind condus în condiții de siguranță până la Cabana Roșie, în prezent fiind în afara oricărui pericol”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

de Roxana NĂSTASĂ Un turist din județul Vaslui s-a rătăcit, luni, în Masivul Montan Bucegi, zona Scropoasa. Acesta a sunat la 112 și a fost găsit și sprijinit de jandarmii montani. Vasluianul a plecat cu autoturismul de la o cabană din zona Peștera, pe DJ 714 și intenționa să ajungă la Sinaia. La un moment dat, în zona Cabana Roșie a rătăcit drumul principal și nu a mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza stratului de zăpadă. ”În urma acțiunii jandarmilor montani, turistul din județul Vaslui, a fost sprijinit să deblocheze autovehiculul, fiind condus în condiții de siguranță până…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: