Home » Social » Turist vasluian, rătăcit în Masivul Bucegi

Turist vasluian, rătăcit în Masivul Bucegi

de Roxana NĂSTASĂ

Un turist din județul Vaslui s-a rătăcit, luni, în Masivul Montan Bucegi, zona Scropoasa. Acesta a sunat la 112 și a fost găsit și sprijinit de jandarmii montani.
Vasluianul a plecat cu autoturismul de la o cabană din zona Peștera, pe DJ 714 și intenționa să ajungă la Sinaia. La un moment dat, în zona Cabana Roșie a rătăcit drumul principal și nu a mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza stratului de zăpadă.
”În urma acțiunii jandarmilor montani, turistul din județul Vaslui, a fost sprijinit să deblocheze autovehiculul, fiind condus în condiții de siguranță până la Cabana Roșie, în prezent fiind în afara oricărui pericol”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

de Roxana NĂSTASĂ Un turist din județul Vaslui s-a rătăcit, luni, în Masivul Montan Bucegi, zona Scropoasa. Acesta a sunat la 112 și a fost găsit și sprijinit de jandarmii montani. Vasluianul a plecat cu autoturismul de la o cabană din zona Peștera, pe DJ 714 și intenționa să ajungă la Sinaia. La un moment dat, în zona Cabana Roșie a rătăcit drumul principal și nu a mai putut continua deplasarea cu autovehiculul, din cauza stratului de zăpadă. ”În urma acțiunii jandarmilor montani, turistul din județul Vaslui, a fost sprijinit să deblocheze autovehiculul, fiind condus în condiții de siguranță până…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: