Home » World » ATAC ARMAT în Cehia: Opt persoane au murit. Ministru: Nu este act terorist

ATAC ARMAT în Cehia: Opt persoane au murit. Ministru: Nu este act terorist

Opt persoane, inclusiv criminalul, au murit într-un atac armat comis marți într-un restaurant din Cehia, anunță autoritățile cehe, citate de cotidianul The Guardian. „Opt persoane, inclusiv atacatorul, au murit în incidentul armat produs într-un restaurant”, a declarat Patrik Kunčar, primarul orașului Uherský Brod.

Bilanțul a fost confirmat de Ministerul ceh de Interne.

Un bărbat a deschis focul, marți la prânz, într-un restaurant din orașul ceh Uhersky Brod, situat în sud-estul Cehiei, la 300 de kilometri de Praga.

Criminalul a omorât șapte persoane, după care s-a sinucis.

Potrivit unor surse, autorul atacului – un localnic în vârstă de aproximativ 60 de ani cunoscut cu probleme psihice – a murit în schimbul de focuri cu forțele de ordine.

Incidentul armat din Cehia nu este act terorist – ministru

Incidentul armat produs marți după-amiază într-un restaurant din sud-estul Cehiei nu este un act terorist, a dat asigurări ministrul ceh de Interne, Milan Chovanec, atribuind crimele unui localnic în vârstă de aproximativ 60 de ani, potrivit Sky News.

„Putem spune că nu este un act terorist. Autorul atacului este un cetățean ceh în vârstă de aproximativ 60 de ani”, a declarat Chovanec.

„Nimeni nu se gândea că așa ceva se poate întâmpla într-un oraș mic. Îmi imaginez cu greu efectele pe care acest incident le va avea asupra orașului”, a declarat primarul din Uhersky Brod.

Sursa: mediafax.ro

Opt persoane, inclusiv criminalul, au murit într-un atac armat comis marți într-un restaurant din Cehia, anunță autoritățile cehe, citate de cotidianul The Guardian. "Opt persoane, inclusiv atacatorul, au murit în incidentul armat produs într-un restaurant", a declarat Patrik Kunčar, primarul orașului Uherský Brod. Bilanțul a fost confirmat de Ministerul ceh de Interne. Un bărbat a deschis focul, marți la prânz, într-un restaurant din orașul ceh Uhersky Brod, situat în sud-estul Cehiei, la 300 de kilometri de Praga. Criminalul a omorât șapte persoane, după care s-a sinucis. Potrivit unor surse, autorul atacului - un localnic în vârstă de aproximativ 60 de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile