Home » Justitie » Criminalul Crăciun, care și-a ucis cumnatul de Revelion, rămâne în arest

Criminalul Crăciun, care și-a ucis cumnatul de Revelion, rămâne în arest

de Marian MOCANU

Cu doar câteva ore înainte de Revelion, Mircea Gheorghe Crăciun, din satul Ulea, comuna Bogdănești, a comis o crimă oribilă, tăindu-i pur și simplu gâtul fratelui femeii cu care trăia în concubinaj. Arestat de mai bine de două luni sub acuzația de omor, acesta a cerut înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu cea de arest la domiciliu, cerere refuzată de judecătorii Tribunalului Vaslui.

Mircea-Gheorghe Crăciun, în vârstă de 36 de ani din comuna Zorleni, a fost arestat   pentru comiterea infracțiunii de omor, fiind acuzat că, în chiar noaptea de Revelion, i-a tăiat gâtul fratelui femeii cu care trăia în concubinajîn locuința acesteia din urmă, din localitatea Ulea, comuna Bogdănești.

Totul a pronit de la o glumă ca între îndrăgostiți făcută de Crăciun pe seama iubitei sale. Fratele mai mare a acesteia acesteia, Marin Boțu, aflat sub influența alcoolului, fiind deranjat de aluzie, l-a atacat cu un cuțit. Crăciun i-a smuls cuțitul din mână și l-a întors spre victimă, retezându-i beregata fără a sta pe gânduri.

La sosirea echipajului de ambulanță, victima era deja decedată, prezentând o plagă tăiată latero-cervicală.

Agresorul a fost arestat pe 1 ianuarie sub acuzația de omor. Mircea-Gheorghe Crăciun are antecedente penale pentru infracțiuni cu violență, acesta fiind condamnat, la sfârșitul anului 2004, la șapte ani de închisoare, fiind eliberat în ianuarie 2008. În comuna Zorleni, era cunoscut ca un om violent, care se „aprinde repede”, așa cum povesteau cunoscuții.

Pentru infracțiunea de omor, riscă acum o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 10 și 20 de ani. Cu toate că este conștient de gravitatea faptei sale, cu atât mai mult cu cât, în cazul unei condamnări, riscă să ispășească și restul pedepsei anterioare, acesta a cerut înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu cea de arest la domiciliu, cerere care a fost refuzată ieri de judecătorii Tribunalului Vaslui.

de Marian MOCANU Cu doar câteva ore înainte de Revelion, Mircea Gheorghe Crăciun, din satul Ulea, comuna Bogdănești, a comis o crimă oribilă, tăindu-i pur și simplu gâtul fratelui femeii cu care trăia în concubinaj. Arestat de mai bine de două luni sub acuzația de omor, acesta a cerut înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu cea de arest la domiciliu, cerere refuzată de judecătorii Tribunalului Vaslui. Mircea-Gheorghe Crăciun, în vârstă de 36 de ani din comuna Zorleni, a fost arestat   pentru comiterea infracțiunii de omor, fiind acuzat că, în chiar noaptea de Revelion, i-a tăiat gâtul fratelui femeii cu care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: