Home » Justitie » Ucraineancă depistată cu ședere ilegală în Vaslui

Ucraineancă depistată cu ședere ilegală în Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui au desfășurat, marți, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență.
Cu această ocazie, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 48 ani, din Ucraina, membru de familie al unui cetățean român, care, la expirarea dreptului ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul României.
Având în vedere cele constatate, polițiștii au îndrumat-o să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare reglementării dreptului de ședere în scop de reîntregire a familiei. Totodată, aceasta a fost sancționată contravențional cu avertisment.
Biroul pentru Imigrări Vaslui continuă activitățile de prevenire și combatere a șederii ilegale a străinilor prin organizarea de acțiuni cu forțe proprii sau în cooperare cu toate instituțiile cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și liniște publică în rândul comunității, atrăgând atenția cetățenilor străini de a acorda interes reglementării legale a dreptului de ședere pe teritoriul României.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui au desfășurat, marți, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență. Cu această ocazie, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 48 ani, din Ucraina, membru de familie al unui cetățean român, care, la expirarea dreptului ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul României. Având în vedere cele constatate, polițiștii au îndrumat-o să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare reglementării dreptului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: