Home » Justitie » A vrut să treacă Prutul înot pentru a munci în România

A vrut să treacă Prutul înot pentru a munci în România

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat un cetățean din Republica Moldova, care a încercat să intre ilegal în România. Acesta a trecut înot râul Prut cu intenția de a-și găsi un loc de muncă la noi în țară.

Luni după-amiază, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat, pe direcția localității de frontieră Pogănești, o persoană de sex masculin, care nu își justifica prezența în zonă.
Lucrătorii vamali l-au interceptat și legitimat pe bărbat, iar pentru continuarea cercetărilor l-au condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Huși.
În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităților din Republica Moldova, și din declarațiile bărbatului, lucrătorii vamali au stabilit că este Alexei S., cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 30 de ani și a trecut înot râul Prut, cu intenția de a căuta un loc de muncă în România.
Polițiștii de frontieră i-au întrerupt călătoria bărbatului și i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat un cetățean din Republica Moldova, care a încercat să intre ilegal în România. Acesta a trecut înot râul Prut cu intenția de a-și găsi un loc de muncă la noi în țară. Luni după-amiază, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat, pe direcția localității de frontieră Pogănești, o persoană de sex masculin, care nu își justifica prezența în zonă. Lucrătorii vamali l-au interceptat și legitimat pe bărbat, iar pentru continuarea cercetărilor l-au condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Huși.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: