Home » Justitie » Sute de kilograme de cartofi confiscate

Sute de kilograme de cartofi confiscate

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Roșiești l-au depistat pe Bogdan A., un tânăr de 24 ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, în timp ce comercializa cartofi dintr-o autoutilitară pe raza satului Roșiești, comuna Roșiești. Pentru că nu avea autorizație, tânărului i-a fost confiscată marfa, o cantitate de aproximativ 250 kilograme de cartofi, primind, totodată, și o sancțiune cpntravențională.

Tot în aceeași comună, un alt bărbat, Leonard T., de 29 de ani, din Galați, care efectua activități comerciale fără drept a fost identificat de polițiști. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză nu avea acte de proveniență pentru produsele agricole și nici autorizație de efectuare a actelor de comerț. Polițiștii l-au sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și au ridicat în vederea confiscării peste 900 kg de produse agricole.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Roșiești l-au depistat pe Bogdan A., un tânăr de 24 ani, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, în timp ce comercializa cartofi dintr-o autoutilitară pe raza satului Roșiești, comuna Roșiești. Pentru că nu avea autorizație, tânărului i-a fost confiscată marfa, o cantitate de aproximativ 250 kilograme de cartofi, primind, totodată, și o sancțiune cpntravențională. Tot în aceeași comună, un alt bărbat, Leonard T., de 29 de ani, din Galați, care efectua activități comerciale fără drept a fost identificat de polițiști. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: