Home » Social » Bârladul sub lupă – Un nou look, același surâs

Bârladul sub lupă – Un nou look, același surâs

maria_neagra_blondaMaria, sau Neagra, numele sub care o mai cunosc bârlădenii, a întâmpinat primăvara cu un nou look, proaspăt, vesel și însorit. Ca orice femeie pentru care imaginea contează, Maria a ales pentru acest debut al anotimpului florilor o nouă culoare pentru păr: un blond angelic, ce îi imprimă chipului un aer deschis, tonic, care nu-i diminuează, însă, privirea misterioasă, de Gioconda. (S.M.)

Maria, sau Neagra, numele sub care o mai cunosc bârlădenii, a întâmpinat primăvara cu un nou look, proaspăt, vesel și însorit. Ca orice femeie pentru care imaginea contează, Maria a ales pentru acest debut al anotimpului florilor o nouă culoare pentru păr: un blond angelic, ce îi imprimă chipului un aer deschis, tonic, care nu-i diminuează, însă, privirea misterioasă, de Gioconda. (S.M.)

Review Overview

User Rating: 1.78 ( 4 votes)

About Simona Vasile

7 comments

  1. E noua presedinta de la TSD , protejata lui Solomon , desi gurile rele zic ca deja s-a infiripat ceva intre ei … oare Ilona ce parere are ? =)))))

  2. Gioconda P(e)S(e)D-ista !

  3. In loc sa fiti scarbiti de sistemul nostru social , voi luati in ras o persoana saraca si bolnava de care statul nostru drag a uitat de tot. Nu e singura persoana din barlad care „nu exista” . Rusine sa va fie !

  4. Sa va fie rusine! Doamna mare ziarista, nu ati mai gasit subiecte? Cum,dvs?

  5. Se putea sa nu apara si niste putori basiste care sa arunce cu voma PMP-ista in orice subiect ?
    Ba jegosilor, oare nu stiti ca Maria doarme, bea si canta la 2 metri de sediul vostru ca kkt ?

    • dorin minciunica

      Ipocritilor , voi ati taiat salarii si alocatiile copiilor chiar si ajutoarele bolnavilor handicapati.Jeguri fara suflet.La bulau dupa presedinta voastra !

%d blogeri au apreciat: