Home / Sport / Înfrângere dramatică pentru HC Vaslui

Înfrângere dramatică pentru HC Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

HC Vaslui a pierdut meciul cu CSM București disputat ieri, la Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Înfrangerea echipei antrenate de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma este una dramatică, pierzând la diferență de un gol, scor 30 – 29 (15-13).

Vasluienii au jucat bine, revenind de la minus șase, scor 20-14, luptând cot la cot pentru victorie cu bucureștenii. Din păcate, însă, Dragos Soare nu reușit la ultima fază a meciului, ratând șansa de a restabili egalitatea, partida încheindu-se cu victoria bucureștenilor.

Pentru Vaslui au marcat M. Bujor 5, Țuțu 5, Soare 4, Roșu 4, Bejinariu 3, G. Bujor 3, S.Ignat 3, Hagiu 2.

HC Vaslui se află pe poziția a 9-a în clasament cu 22 de puncte (19j).

de Roxana NĂSTASĂ HC Vaslui a pierdut meciul cu CSM București disputat ieri, la Sala Polivalentă „Ioan Kunst-Ghermănescu” din Capitală, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Înfrangerea echipei antrenate de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma este una dramatică, pierzând la diferență de un gol, scor 30 - 29 (15-13). Vasluienii au jucat bine, revenind de la minus șase, scor 20-14, luptând cot la cot pentru victorie cu bucureștenii. Din păcate, însă, Dragos Soare nu reușit la ultima fază a meciului, ratând șansa de a restabili egalitatea, partida încheindu-se cu victoria bucureștenilor. Pentru Vaslui au…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Prima națiune din Top 5 în handbalul european care a decis să suspende definitiv întrecerile în sezonul 2019-2020. „Au luat cea mai nedreaptă decizie dintre toate”

Danemarca, recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante ...

Ca în Big-Brother! Cum suportă un jucător al României pandemia de coronavirus: „Ne monitorizează tot! Ne-au interzis să apărem în imagini pe la mall”

Pandemia de coronavirus l-a prins în Ungaria pe fundașul ...

Răzvan Lucescu, amintire superbă despre brățările lui Maradona. „L-am întrebat pe tata dacă a înnebunit” | VIDEO Exclusiv ProSport Live

Mircea Lucescu a fost mereu ca un părinte pentru ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: