Home » Politic » Alexandru Curelaru a demisionat din Consiliul Județean

Alexandru Curelaru a demisionat din Consiliul Județean

de Simona MIHĂILĂ

Șeful organizației de tineret a noului PNL și-a păstrat doar calitatea de membru al partidului, preferând să renunțe la toate funcțiile, pentru a se dedica unei afaceri pe care și-a deschis-o în Germania.

Alexandru Curelaru și-a dat demisia din funcția de consilier județean, dar și din funcțiile pe care le deținea în cadrul Organizației județene a PNL – președinte al tinerilor liberali și al Colegiului Zorleni.
Motivul este unul personal, Curelaru mutându-se recent în Germania, împreună cu întreaga familie, pentru a se dedica unei afaceri pe care și-a deschis-o în această țară.
„Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din PNL pentru buna colaborare pe care am avut-o, în mod special celor din vechiul PDL, dar și celor din noul PNL. Am preluat Colegiul Zorleni cu un rezultat de 7% la alegerile din decembrie 2012 și am obținut 18% la europarlamentare și 32% la prezidențiale”, a declarat, pentru Est News, fostul consilier județean.
Curelaru a spus că este dezamăgit de România, dar că și-ar dori să se întoarcă aici: „Dacă aș reveni, aș dori să trăiesc într-o țară civilizată, lipsită de corupție, în care politicienii să fie preocupați de interesele cetățenilor de rând. Aș vrea să revin într-o țară în care oamenilor precum Udrea, Ponta, Hrebenciuc să nu li se mai permită manevrarea «butoanelor» după bunul lor plac”.

de Simona MIHĂILĂ Șeful organizației de tineret a noului PNL și-a păstrat doar calitatea de membru al partidului, preferând să renunțe la toate funcțiile, pentru a se dedica unei afaceri pe care și-a deschis-o în Germania. Alexandru Curelaru și-a dat demisia din funcția de consilier județean, dar și din funcțiile pe care le deținea în cadrul Organizației județene a PNL - președinte al tinerilor liberali și al Colegiului Zorleni. Motivul este unul personal, Curelaru mutându-se recent în Germania, împreună cu întreaga familie, pentru a se dedica unei afaceri pe care și-a deschis-o în această țară. "Vreau să le mulțumesc tuturor…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Simona Vasile

4 comments

  1. Un porc in minus in politica de pe malul cacainei. Sunteți penibili ca pentru ceva mărunțiș ridicați osanale unui analfabet cu opt clase si cu o firma in faliment.
    PENIBIL !!!

  2. Un fleac…l-au ciuruit…si pe asta ! Gurile rele spun ca n-a cotizat
    si…inca un fost basist e pe faras.Alex mi-erai simpatic dar parca prea
    taiai cuie prietene…=)) A ramas doar turnatorul.

  3. asta nu a terminat nici liceul,acu vreo cativa ani cand am fost acasa l-am vazut zburand cu un q7 prin oras,nemuncind o zi in viata lui..si el se declara dezamagit de romania.sper sa ramana in germania sa nu-i mai vedem ceafa aia lata

  4. Acolo să rămână în Germania și să muncească că a furat destul analfabetul ăsta care a rămas repetent in clasa a zecea sau a unsprezecea . L-a crescut destul statul roman pentru nici o zi de muncă in România.

%d blogeri au apreciat: