Home » Administratie » Se cer măsuri speciale pentru redresarea economică a județului

Se cer măsuri speciale pentru redresarea economică a județului

de Roxana NĂSTASĂ

Președintele Asociației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) Vaslui, Ovidiu Copacinschi, a declarat că județul Vaslui are nevoie de măsuri speciale din partea guvernanților, în vederea redresării economice.
Copacinschi a spus că sunt necesare măsuri care să îi determine pe cetățeni să nu mai plece la muncă în străinătate, ci să rămână acasă să-și crească copiii așa cum trebuie.
„IMM-urile nu găsesc soluții de supraviețuire. Numărul celor care își suspendă activitatea este în creștere, iar numărul locurilor de muncă este în scădere. Guvernanții trebuie să înțeleagă că este nevoie de măsuri pentru oamenii care au rămas acasă, dar care nu își găsesc o slujbă. Să le dăm de lucru aici acasă, să își crească așa cum trebuie copiii. Pentru asta trebuie să dezvoltăm economia. Nu există altă soluție”, a spus Copacinschi.
Președintele Asociației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) Vaslui susține că o primă măsură care ar duce la redresarea economică a zonei este declararea județului Vaslui drept zonă defavorizată, lucru care ar aduce o serie de facilități de ordin fiscal pentru angajatori. Totodată, patronatele propun declararea zonei Albița drept zonă economică liberă.

de Roxana NĂSTASĂ Președintele Asociației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) Vaslui, Ovidiu Copacinschi, a declarat că județul Vaslui are nevoie de măsuri speciale din partea guvernanților, în vederea redresării economice. Copacinschi a spus că sunt necesare măsuri care să îi determine pe cetățeni să nu mai plece la muncă în străinătate, ci să rămână acasă să-și crească copiii așa cum trebuie. „IMM-urile nu găsesc soluții de supraviețuire. Numărul celor care își suspendă activitatea este în creștere, iar numărul locurilor de muncă este în scădere. Guvernanții trebuie să înțeleagă că este nevoie de măsuri pentru oamenii care au rămas…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile