Home » Social » Vasluiul sub lupă – Ssssssst! Doarme Dorel

Vasluiul sub lupă – Ssssssst! Doarme Dorel

de Roxana NĂSTASĂ

În liniștea profundă ce s-a așternut peste urbea vasluiană, un muncitor ce se presupune că pe timp de zi a lucrat la asfaltarea străzii Ștefan cel Mare, s-a pus la somn. Nu știm dacă era în timpul programului sau nu, dar e amuzant felul în care Dorel de la Vaslui își face siesta. Bărbatul și-a întins picioarele și, fără să-i mai pese de nimic, a intrat în lumea viselor, în pofida faptului că nu avea parte de tot confortul.
Poate că nu ar fi rău ca producătorii de astfel de utilaje să le doteze cu plasmă și antenă satelit. Nu de alta, dar după atâta muncă pe timp de zi, merită și muncitorii pe timp de noapte să se răsfețe.

de Roxana NĂSTASĂ În liniștea profundă ce s-a așternut peste urbea vasluiană, un muncitor ce se presupune că pe timp de zi a lucrat la asfaltarea străzii Ștefan cel Mare, s-a pus la somn. Nu știm dacă era în timpul programului sau nu, dar e amuzant felul în care Dorel de la Vaslui își face siesta. Bărbatul și-a întins picioarele și, fără să-i mai pese de nimic, a intrat în lumea viselor, în pofida faptului că nu avea parte de tot confortul. Poate că nu ar fi rău ca producătorii de astfel de utilaje să le doteze cu plasmă și…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: