Home » Social » Pensionarii nu se mai înghesuie la bilete de tratament

Pensionarii nu se mai înghesuie la bilete de tratament

de Roxana NĂSTASĂ

A sosit a treia serie de bilete de tratament balnear pentru pensionarii județului. Pentru această serie, conform reprezentaților Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui s-au alocat 66 de bilete, însă spre deosebire de primele două serii, când s-au cerut suplimentări pentru că nu au fost de ajunse tichete, de data aceasta nu prea se înghesuie pensionarii.

„Pentru seria a treia s-au alocat un număr de 66 de bilete de tratament, cu plecare pe data de 20 martie. Stațiunile pentru care sunt bilete sunt aceleași de la începutul anului: Covasna, Nicolina, Olănești și Pucioasa. Dacă la celelalte serii s-au cerut suplimentări, acum nu prea vin pensionarii să ia biletele” a declarat Isabel Bogdan, director CJP Vaslui. Durata sejurului pentru un bilet este de 16 zile și tratamentul balnear de 12 zile.

de Roxana NĂSTASĂ A sosit a treia serie de bilete de tratament balnear pentru pensionarii județului. Pentru această serie, conform reprezentaților Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui s-au alocat 66 de bilete, însă spre deosebire de primele două serii, când s-au cerut suplimentări pentru că nu au fost de ajunse tichete, de data aceasta nu prea se înghesuie pensionarii. „Pentru seria a treia s-au alocat un număr de 66 de bilete de tratament, cu plecare pe data de 20 martie. Stațiunile pentru care sunt bilete sunt aceleași de la începutul anului: Covasna, Nicolina, Olănești și Pucioasa. Dacă la celelalte serii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: