Home » Justitie » Moldoveancă depistată cu ședere ilegală în Vaslui

Moldoveancă depistată cu ședere ilegală în Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui au desfășurat, în data de 3 martie, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență.

Cu această ocazie, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 46 ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză a intrat legal în România iar, la expirarea dreptului ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul României.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească țara, în termen de 15 zile, și a fost sancționată contravențional cu avertisment.
Totodată, s-a instituit măsura de nepermitere a intrării în țară, pentru o perioadă de trei luni, de la data ieșirii, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările și completările ulterioare.

de Roxana NĂSTASĂ Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui au desfășurat, în data de 3 martie, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență. Cu această ocazie, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 46 ani, din Republica Moldova. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana în cauză a intrat legal în România iar, la expirarea dreptului ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul României. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis pe numele acesteia…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: