Home » Social » A-nceput nebunia cadourilor!

A-nceput nebunia cadourilor!

de Roxana NĂSTASĂ

Deși mai e până duminică, când se celebrează Ziua Femeii, orașul forfotește de oameni. Piețele s-au umplut de comercianți cu mărțișoare, florarii își freacă deja mâinile, comercianții magazinelor s-au aprovizionat cu tot felul de lucruri pentru dame, iar restaurantele și cluburile se întrec în oferte pentru seara festivă.

Ziua Internațională a Femeii se serbează din 1913, ca urmare a dorinței femeilor de a obține drepturi egale cu bărbații. Data de 8 martie a fost aleasă în cadrul unei conferințe de la Copenhaga, dar în unele țări data s-a schimbat de-a lungul anilor: în Statele Unite, se celebrează pe 11 mai, iar în Marea Britanie pe 30 mai, spre exemplu.
Nu mai e mult, și această zi, așteptată cu drag și nerăbdare de femei, dar care pe mulți bărbați îi îngrozește, se apropie. Unii înarmați cu răbdare, alții nu prea, au început să iasă la cumpărături. Cine romantice, ieșiri în oraș, flori, ciocolată, parfumuri sunt câteva din cadourile pe care domnii din Vaslui le aleg pentru femeile din viața lor.

Florile, bijuteriile sau parfumurile, principalele cadouri

Florile sunt întotdeauna o alegere potrivită, mai ales când vine vorba de idei de cadouri de 8 Martie. O plantă vie, care să dureze mai mult și să aducă zâmbetul pe buzele persoanei dragi pentru vreme îndelungată sau un aranjament floral e o alegere bună. Măiestria florăreselor care îmbină plantele cu tot felul de decorațiuni, o vor impresiona cu siguranță pe femeia căruia i le oferiți. Bijuteriile sunt și ele o alegere foarte bună. Ele învelesc orice ținută și amintesc de cei care le-au dăruit. Printre cele mai potrivite idei de cadouri de 8 Martie se află și parfumurile. Dacă știi ce tip de parfum preferă femeia specială din viața ta, cumpără-i o esență care să arate că ai ales cu multă grijă cadoul de Ziua Femeii.

de Roxana NĂSTASĂ Deși mai e până duminică, când se celebrează Ziua Femeii, orașul forfotește de oameni. Piețele s-au umplut de comercianți cu mărțișoare, florarii își freacă deja mâinile, comercianții magazinelor s-au aprovizionat cu tot felul de lucruri pentru dame, iar restaurantele și cluburile se întrec în oferte pentru seara festivă. Ziua Internațională a Femeii se serbează din 1913, ca urmare a dorinței femeilor de a obține drepturi egale cu bărbații. Data de 8 martie a fost aleasă în cadrul unei conferințe de la Copenhaga, dar în unele țări data s-a schimbat de-a lungul anilor: în Statele Unite, se celebrează…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: