Home » Business » Romania a solicitat bancilor propuneri pentru o noua emisiune de obligatiuni in euro – surse

Romania a solicitat bancilor propuneri pentru o noua emisiune de obligatiuni in euro – surse

Romania a solicitat propuneri din partea bancilor pentru o noua emisiune de obligatiuni denominate in euro, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters, transmite Mediafax.

Cea mai recenta emisiune de obligatiuni in euro a Romaniei, in valoare de 1,5 miliarde de euro, cu scadenta de 10 ani si un cupon de 2,875%, a avut loc in octombrie 2014. Potrivit Tradeweb, aceste obligatiuni sunt tranzactionate joi cu un randament de circa 1,854%. Romania beneficiaza de rating Baa3 din partea Moody’s, BBB- din partea Standard & Poor’s si BBB- in cazul Fitch Ratings.

Sursa: incont.ro

Romania a solicitat propuneri din partea bancilor pentru o noua emisiune de obligatiuni denominate in euro, au declarat surse apropiate situatiei, citate de Reuters, transmite Mediafax. Cea mai recenta emisiune de obligatiuni in euro a Romaniei, in valoare de 1,5 miliarde de euro, cu scadenta de 10 ani si un cupon de 2,875%, a avut loc in octombrie 2014. Potrivit Tradeweb, aceste obligatiuni sunt tranzactionate joi cu un randament de circa 1,854%. Romania beneficiaza de rating Baa3 din partea Moody’s, BBB- din partea Standard & Poor's si BBB- in cazul Fitch Ratings. Sursa: incont.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: