Home » Social » TERIFIANT: Adolescent spâzurat în curtea casei

TERIFIANT: Adolescent spâzurat în curtea casei

Un adolescent de 15 ani, din localitatea Tuțcani, comuna Mălușteni, s-a spânzurat, noaptea trecută, în curtea locuinței. Trupul neînsuflețit a fost găsit de mama sa, care a sunat imediat la 112.

Conform polițiștilor, în cursul serii trecute, copilul a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, reproșurile acesteia fiind legate în primul rând de stilul vestimentar abordat de adolescent, dar și de anturajul său. Nu se știe exact dacă punctul de vedere al mamei a fost factorul declanșator al acestei tragedii, întrucât nu a fost găsit niciun bilet de adio prin care adolescentul să-ți justifice gestul. Doar în telefonul său mobil a fost găsită o ciornă SMS (neexepediată către nimeni) în care acesta spunea că mai are niciun rost să trăiască. S-a spânzurat de un copac din spatele casei, cu o funie. Gestul extrem a avut loc cel mai probabil în cursul nopții, întrucât la sosirea echipajului de la Serviciul Județean de Ambulanță, corpul său era deja rece.

Se pare că băiatul avea de mai mult timp gânduri sinucigașe. Cu aproximativ o lună în urmă, tot pentru el a fost solicitată o ambulanță, pentru a-i scorda îngrijiri în cazul unor leziuni autolitice la mână.

Un adolescent de 15 ani, din localitatea Tuțcani, comuna Mălușteni, s-a spânzurat, noaptea trecută, în curtea locuinței. Trupul neînsuflețit a fost găsit de mama sa, care a sunat imediat la 112. Conform polițiștilor, în cursul serii trecute, copilul a avut o discuție în contradictoriu cu mama sa, reproșurile acesteia fiind legate în primul rând de stilul vestimentar abordat de adolescent, dar și de anturajul său. Nu se știe exact dacă punctul de vedere al mamei a fost factorul declanșator al acestei tragedii, întrucât nu a fost găsit niciun bilet de adio prin care adolescentul să-ți justifice gestul. Doar în telefonul…

Review Overview

User Rating: 1.05 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: