Home / Politic / Ecologiștii au adus omagii femeilor din Vaslui

Ecologiștii au adus omagii femeilor din Vaslui

de Alex SAVA

Membrii Filialei Municipale Vaslui a Partidului Ecologist Român au oferit, ieri, de Ziua Internațională a Femeii, sute de flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor din municipiul reședință. Aceștia au colindat orașul și le-au urat tutror femeilor întâlnite o primăvară frumoasă, plină de realizări și le-au oferit câte o floare și o felicitare.

„Este o tradiție în partidul nostru ca de 8 Martie să realizăm astfel de activități. Și anul acesta am ieșit pe stradă pentru a le felicita pe doamne și domnișoare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pentru că, din punctul meu de vedere, femeia este cea mai frumosă lucrare lăsată de Dumnezeu pe pământ”, a declarat Gabriel Brunchi, președintele Partidului Ecologist Român, Filiala Municipiului Vaslui.

de Alex SAVA Membrii Filialei Municipale Vaslui a Partidului Ecologist Român au oferit, ieri, de Ziua Internațională a Femeii, sute de flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor din municipiul reședință. Aceștia au colindat orașul și le-au urat tutror femeilor întâlnite o primăvară frumoasă, plină de realizări și le-au oferit câte o floare și o felicitare. „Este o tradiție în partidul nostru ca de 8 Martie să realizăm astfel de activități. Și anul acesta am ieșit pe stradă pentru a le felicita pe doamne și domnișoare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pentru că, din punctul meu de vedere, femeia este…

Review Overview

About Mihai Vasile

4 comments

  1. Exista PER in Vaslui ? Super ! Inseamna ca o sa am si eu cu cine sa votez, ca toti ceilalti m-au dezamagit ! Ecologistii sunt pentru un mediu curat si nu au avut corupti !

  2. MULTUMIM !!! Ati fost singurii !!!

  3. luati-va un job!

  4. bravo lor !

x

Check Also

Au votat cu speranța ca românii să trăiască fericiți în țara lor

Ziua de duminică, 10 noiembrie, ...

Social-democrații bârlădeni au îndemnat electoratul să voteze cu inima

Mobilizare la urne. În ziua ...

Elevii bârlădeni au cele mai mici burse din țară! Boroș spune că nu sunt bani pentru majorarea cuantumului burselor școlare

Discuții aprinse, pe tema burselor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: