Home » Justitie » Încă un accident în centrul comunei Ștefan cel Mare

Încă un accident în centrul comunei Ștefan cel Mare

de Marian MOCANU

La mai puțin de o lună după ce o femeie a decedat după ce a fost lovită de un microbuz școlar chiar în fața primăriei comunei Ștefan cel Mare, un alt accident mortal s-a petrecut în aceeași zonă. Vineri seara, un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa prin loc nemarcat.

La jumătatea lunii februarie, o femeie în vârstă de 78 de ani a fost accidentată mortal de un microbuz școlar chiar în centrul comunei Ștefan cel Mare din județul Vaslui, după ce a încercat să traverseze strada neregulamentar, prin spatele vehicolului.

Vineri, 6 martie, la orele 19:30, un alt accident a avut loc la doar câțiva metri distanță: un bătrân de 59 de ani, care circula pe partea carosabilă, a fost acroșat de o autoutilitară, care circula pe același sens de mers.

„La ora 19:38, un conducător auto a sesizat la numărul de urgență 112 faptul că a fost implicat într-un accident rutier. Aflat la volanul unei aututilitare care se deplasa pe relația Vaslui-Iași. Conducătorul auto a anunțat că a lovit cu partea din față a vehicolului un pieton aflat pe partea carosabilă a drumului național. Urmare a leziunilor grave suferite, victima accidentului a decedat până la sosirea ambulanțierilor. Conducătorul autoutilitarei implicate în accident a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pe numele conducătorului auto, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Din câte se pare, victima se deplasa pe partea carosabilă pe același sens cu vehicolul implicat în accident și, din cauza întunericului, conducătorul auto, care circula cu viteza regulamentară, nu l-a observat, accidentându-l mortal.

Ca și în cazul femeii de 78 de ani accidentată mortal de șoferul microbuzului școlar, o mare parte din vină o au și victimele, pietoni care nu respectă cele mai elementare norme de circulație.

de Marian MOCANU La mai puțin de o lună după ce o femeie a decedat după ce a fost lovită de un microbuz școlar chiar în fața primăriei comunei Ștefan cel Mare, un alt accident mortal s-a petrecut în aceeași zonă. Vineri seara, un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa prin loc nemarcat. La jumătatea lunii februarie, o femeie în vârstă de 78 de ani a fost accidentată mortal de un microbuz școlar chiar în centrul comunei Ștefan cel Mare din județul Vaslui, după ce a încercat să traverseze strada neregulamentar, prin spatele vehicolului. Vineri,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: