Home » Justitie » Victima taximetristului a fost identificată

Victima taximetristului a fost identificată

de Marian MOCANU

Polițiștii vasluieni au aflat identitatea victimei accidentului rutier din seara zilei de 1 martie, care a fost lovită de un taxi la ieșirea din Vaslui. Victima se deplasa pe partea carosabilă, dinspre Rediu spre Vaslui când a fost acroșată de un taxi.

Neavând nici un act asupra sa, victima a fost identificată de polițiști după ma multe zile, în persoana unei femei în vârstă de 36 de ani, domiciliată în Vaslui, pe strada Petru Rareș, care locuia împreună cu mama sa. Ea nu a anunțat dispariția fiicei, dat find faptul că aceasta, suferind de o boală psihică, avea obiceiul să plece pentru câteva zile de la domiciliu, însă întorcându-se de de fiecare dată. În plus, femeia în vârstă de 36 de ani suferea și de deficiențe de auz, probabil acestea fiind și una din cauzele producerii accidentului.

Conform declarației purtătorului de cuvânt a Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, Mihaela Ștraub, victima accidentului se deplasa pe partea carosabilă, aproape de mijlocul drumului. Dat fiind faptul că era noapte, iar victima era îmbrăcată în haine de culoare închisă, fără elemente reflectorizante, taximetristul nu a avut nicio șansă să o observe la timp pentru a evita accidentul, chiar și în condițiile în care se deplasa cu o viteză sub cea legală. Cu toate acestea pe numele taximetristului a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

de Marian MOCANU Polițiștii vasluieni au aflat identitatea victimei accidentului rutier din seara zilei de 1 martie, care a fost lovită de un taxi la ieșirea din Vaslui. Victima se deplasa pe partea carosabilă, dinspre Rediu spre Vaslui când a fost acroșată de un taxi. Neavând nici un act asupra sa, victima a fost identificată de polițiști după ma multe zile, în persoana unei femei în vârstă de 36 de ani, domiciliată în Vaslui, pe strada Petru Rareș, care locuia împreună cu mama sa. Ea nu a anunțat dispariția fiicei, dat find faptul că aceasta, suferind de o boală psihică,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: