Home » Sport » Patru pentru națională!

Patru pentru națională!

de Răzvan CĂLIN

Patru rugbiști de la CSS Bârlad au plecat cu selecționatele „Under 19” si „Under 18” ale României în turnee de pregătire în Canada și Scoția.

Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad continuă să reprezinte o pepinieră pentru rugbiști de top. Dovadă stau și ultimele convocări la loturile naționale ale României, pe care nu mai puțin de patru dintre tinerii rugbiști bârlădeni le-au acumulat recent. Doi dintre ei – Andrei Toader și Ionuț Balaban – au fost convocați la selecționata „Under 19”, cu care, în urmă cu două zile, au plecat la un turneu de pregătire în Canada.

Alți doi sportivi de la CSS Bârlad – Ștefan Cucoș și Cristi Chirica – au plecat împreună cu lotul „Under 18” al României în Scoția, tot pentru un turneu de pregătire.

„Cei de la «Under 19» vor sta în Vancouver, Canada până pe 21 martie, iar lotul de «Under 18» vor zăbovi în Edinburgh, Scoția până la sfârșitul săptămânii în curs (9 – 15 martie 2015, n.r.). Aceste turnee de pregătire vor consta de fapt în disputarea unor meciuri – test cu selecționatele similare ale Canadei și Scoției. Vorbim aici inclusiv de partide – test cu selecționatele regionale de rugby din aceste țări. Oricum, suntem mulțumiți că noi continuăm să avem jucători care sunt convocați la loturile naționale semn că, în continuare, școala bârlădeană de rugby își respectă blazonul”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Căt privește noul sezon competițional intern de rugby, acesta va debuta (la toate categoriile de vârstă) după 1 aprilie 2015.

de Răzvan CĂLIN Patru rugbiști de la CSS Bârlad au plecat cu selecționatele „Under 19” si „Under 18” ale României în turnee de pregătire în Canada și Scoția. Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad continuă să reprezinte o pepinieră pentru rugbiști de top. Dovadă stau și ultimele convocări la loturile naționale ale României, pe care nu mai puțin de patru dintre tinerii rugbiști bârlădeni le-au acumulat recent. Doi dintre ei – Andrei Toader și Ionuț Balaban – au fost convocați la selecționata „Under 19”, cu care, în urmă cu două zile, au plecat la un turneu de pregătire în Canada. Alți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: