Home » Justitie » Urmărire ca în filme cu polițiști de frontieră

Urmărire ca în filme cu polițiști de frontieră

de Roxana NĂSTASĂ

Pe 7 martie, în jurul orei 19, polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, pe timpul executării unei misiuni de Post Control pe comunicația Huși – Murgeni, în localitatea Lunca Veche, județul Vaslui, au făcut semnal regulamentar pentru a opri în trafic un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Constanța. Conducătorul auto a refuzat să oprească, iar polițiștii au informat coordonatorul turei de serviciu, acesta din urmă dispunând ca un alt echipaj care se întorcea din misiune să oprească autoturismul respectiv.
După cea de-a doua încercare nereușită de a opri autoturismul marca Audi, s-a procedat la urmărirea vehicolului, reușindu-se oprirea acestuia după aproximativ 7 km, în localitatea Vetrișoaia, județul Vaslui.
În urma legitimării conducătorului auto, s-a constatat că acesta se numește Eugen C., are 30 de ani, este domicilat în București și emana o puternică halenă alcoolică.
Pentru refuz de legitimare, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1500 lei.

de Roxana NĂSTASĂ Pe 7 martie, în jurul orei 19, polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, pe timpul executării unei misiuni de Post Control pe comunicația Huși – Murgeni, în localitatea Lunca Veche, județul Vaslui, au făcut semnal regulamentar pentru a opri în trafic un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Constanța. Conducătorul auto a refuzat să oprească, iar polițiștii au informat coordonatorul turei de serviciu, acesta din urmă dispunând ca un alt echipaj care se întorcea din misiune să oprească autoturismul respectiv. După cea de-a doua încercare nereușită de a opri autoturismul marca Audi, s-a procedat la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: