Home » National » Vărul Simonei Halep s-a sinucis. Tânărul a fost găsit spânzurat în holul locuinței

Vărul Simonei Halep s-a sinucis. Tânărul a fost găsit spânzurat în holul locuinței

Vărul jucătoarei de tenis Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat cu un cablu în holul locuinței sale din municipiul Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX

Potrivit polițiștilor constănțeni, vărul Simonei Halep, Nicia Arghir, a fost găsit spânzurat, luni după-amiază, în holul locuinței sale din municipiul Constanța, tânărul fiind descoperit de către un unchi care a anunțat polițiștii.

Echipa de cercetare ajunsă la fața locului a găsit trupul tânărului întins pe jos în holul locuinței, în fața ușii de acces.

Potrivit primelor date, pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme vizibile de violență, ci doar cele provocate de spânzurare, din zona gâtului.

Trupul acestuia a fost dus la morga Cimitirului Central Constanța pentru necropsie și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Nicia Arghir nu a lăsat un bilet prin care să își justifice gestul. Tânărul este văr primar cu Simona Halep, mamele celor doi fiind surori.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Simona Halep urmează să participe la turneul de tenis de la Indian Wells din Statele Unite ale Americii, care începe miercuri.

Sursa: mediafax.ro

Vărul jucătoarei de tenis Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis, el fiind găsit spânzurat cu un cablu în holul locuinței sale din municipiul Constanța, transmite corespondentul MEDIAFAX Potrivit polițiștilor constănțeni, vărul Simonei Halep, Nicia Arghir, a fost găsit spânzurat, luni după-amiază, în holul locuinței sale din municipiul Constanța, tânărul fiind descoperit de către un unchi care a anunțat polițiștii. Echipa de cercetare ajunsă la fața locului a găsit trupul tânărului întins pe jos în holul locuinței, în fața ușii de acces. Potrivit primelor date, pe trupul bărbatului nu au fost descoperite urme vizibile de violență, ci…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: