Home » National » Multinationalele recruteaza 4.000 de specialisti in aceasta primavara. Locuri de munca disponibile atat in tara, cat si in strainatate

Multinationalele recruteaza 4.000 de specialisti in aceasta primavara. Locuri de munca disponibile atat in tara, cat si in strainatate

Peste 100 de companii din IT, servicii, inginerie, consultanta sau domeniul bancar scot la concurs 4.000 de locuri de munca la targul de cariera Angajatori de Top, care se desfasoara in perioada 27-28 martie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Noutatea editiei din acest an a targului este ca unele pozitii se adreseaza nu numai celor care vor sa se angajeze in Bucuresti, ci si in alte orase ale tarii, precum si celor care vor un job in strainatate.
Astfel, potrivit organizatorilor, o parte dintre pozitii vor fi deschise in Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targu Mures, Sighisoara, Sf. Gheorghe, Miercurea Ciuc, Galati si Oradea.
In acelasi timp, cei care vor sa lucreze in strainatate, vor avea ocazia sa aplice pentru joburi in tari precum Bulgaria, Ungaria, Franta, Germania si Marea Britanie. Editia din acest an a targului ofera cu 15% mai multe oportunitati de angajare, care se adreseaza atat persoanelor cu experienta, cat si juniorilor si studentilor.
Cele mai inedite oferte de angajare vin din partea companiilor IT care, odata cu dezvoltarea noilor tehnologii, cauta candidati pentru specializari care nu existau pana acum: Media&Application Engineer, Android UX-UI designer, SEO Specialist, SEM Specialist, Inside Sales Specialist, Business Intelligence Analyst, CSI Coordinator, Data Warehouse Developer, eSourcing Analyst, Broadcast Services Engineer, IMS Integration Engineer, BI Consultant, IT Architect, IT Analyst.
Cele 4.000 de oferte se adreseaza atat persoanelor entry-level, cat si celor middle si senior. Lista completa a companiilor si detalii despre Angajatori de Top Bucuresti sunt disponibile pe www.hipo.ro.
Un studiu realizat de compania de consultanta Manpower arata ca peste un sfert dintre angajatorii din Romania intentioneaza sa creasca numarul de angajati in trimestrul II, in special in industria prelucratoare, si doar 6% au in vedere o scadere de personal, mai ales in sectorul energetic.
„Semnele unei activitati de angajare mai intense sunt din ce in ce mai vizibile, atat din imbunatatirea treptata si modesta a previziunii, pe parcursul ultimelor trimestre, dar si din repartizarea mai echilibrata a optimismului, in randul angajatorilor din majoritatea sectoarelor de activitate, a regiunilor sau tipurilor de organizatii. In cea mai mare parte a regiunilor si sectoarelor de activitate angajatorii se arata nu doar mai optimisti, ci si mai dinamici, scazand numarul de companii care adopta o atitudine prudenta, de expectativa”, a declarat Valentin Petrof, directorul general al ManpowerGroup Romania.
Sursa: mediafax.ro
Peste 100 de companii din IT, servicii, inginerie, consultanta sau domeniul bancar scot la concurs 4.000 de locuri de munca la targul de cariera Angajatori de Top, care se desfasoara in perioada 27-28 martie, la Sala Palatului din Bucuresti. Noutatea editiei din acest an a targului este ca unele pozitii se adreseaza nu numai celor care vor sa se angajeze in Bucuresti, ci si in alte orase ale tarii, precum si celor care vor un job in strainatate. Astfel, potrivit organizatorilor, o parte dintre pozitii vor fi deschise in Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Craiova, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges, Ploiesti,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: