Home » Justitie » Hoți din Vaslui, identificați de polițiști

Hoți din Vaslui, identificați de polițiști

de Marian MOCANU

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat cinci tineri din municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt, cu un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.

Zilele trecute, mai multe persoane au reclamat că au fost călcate de hoți, care au furat tot ce le-a ieșit în cale, de la centrala termică și lemnele dintr-o gospodărie până la motoare electrice sau calculatoare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Vaslui, au fost identificați cinci tineri din localitate și din suburbia Rediu – B. Marian, de 21 ani, A. Sandu, de 21 ani, B. Lucian, de 18 ani, M. Aurelian, de 17 ani și C. Constantin, de 16 ani – ca fiind autorii furturilor.

Aceștia acționau în mod organizat și, după ce pândeau preț de câteva zile imobilele respective, situate în Zona Industrială a municipiului Vaslui, așteptau să plece proprietarii pentru a da „lovitura”.

Tinerii au pătruns fără drept într-o locuință din municipiul Vaslui, în momentul în care proprietarul nu se afla la domiciliu și au sustras centrala termică, aragazul și lemne de foc, bunuri în valoare de aproximativ 3.000 lei. De asemenea, din sediul unei societăți comerciale din municipiul Vaslui tinerii au furat mai multe motoare electrice, monitoare de calculator și obiecte din fier, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 2.000 lei.

Ulterior, pentru a valorifica prada, indivizii au dezmembrat și vândut la un centru de colectare a fierului vechi, pe sume de nimic, bunurile furate.

Cei cinci tineri sunt în prezent cercetați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă pentru care Codul Penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

de Marian MOCANU Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat cinci tineri din municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt, cu un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei. Zilele trecute, mai multe persoane au reclamat că au fost călcate de hoți, care au furat tot ce le-a ieșit în cale, de la centrala termică și lemnele dintr-o gospodărie până la motoare electrice sau calculatoare. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Vaslui, au fost identificați cinci tineri din localitate și din suburbia Rediu - B. Marian, de 21 ani, A. Sandu,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: