Home » Justitie » Și-a omorât prietenul de-o viață!

Și-a omorât prietenul de-o viață!

de Marian MOCANU

Marți nopatea, o discuție între doi prieteni de-o viață, udată și cu ceva băuturi alcoolice, a degenerat în ceartă pentru ca, în final, unul din ei să-l omoare pe celălat aplicându-i mai multe lovituri în cap. Arma crimei a fost un făcăleț. Sesizarea la numărul de urgență 112 a venit chiar din partea ucigașului, Ștefan Ciubotaru, în vârstă de 44 de ani din Rediu Galian, comuna Codăești care, în noaptea de marți, 10 martie, la ora 1.40, a anunțat că prietenul său nu mai suflă, cerând intervenția ambulanței și a polițiștilor.

La sosirea acestora, victima, Vasile Scutaru, era deja mort din cauza loviturilor puternice primite. La aflarea veștii, vecinilor celor doi nu le-a venit să creadă, cei ei fiind cunoscuți ca buni prieteni încă din copilărie, petrecându-și mare parte din timp împreună, ambii fiind părăsiți de familii.

Pe numele lui Ștefan Ciubotaru, polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

de Marian MOCANU Marți nopatea, o discuție între doi prieteni de-o viață, udată și cu ceva băuturi alcoolice, a degenerat în ceartă pentru ca, în final, unul din ei să-l omoare pe celălat aplicându-i mai multe lovituri în cap. Arma crimei a fost un făcăleț. Sesizarea la numărul de urgență 112 a venit chiar din partea ucigașului, Ștefan Ciubotaru, în vârstă de 44 de ani din Rediu Galian, comuna Codăești care, în noaptea de marți, 10 martie, la ora 1.40, a anunțat că prietenul său nu mai suflă, cerând intervenția ambulanței și a polițiștilor. La sosirea acestora, victima, Vasile Scutaru,…

Review Overview

User Rating: 0.7 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: