Home » Justitie » Erau să scape cu o pradă de jumătate de miliard!

Erau să scape cu o pradă de jumătate de miliard!

de Marian MOCANU

Polițiștii de investigații criminale au reținut doi bărbați, din comuna Liești, județul Galați, prinși în flagrant, în timp ce sustrăgeau bani dintr-o locuință din municipiul Bârlad. Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 zile. 

Frații Maricel și Dumitru Iftene, din comuna Liești, județul Galați, au mers în municipiul Bârlad cu un autoturism și au rămas câteva ore în parcarea unui bloc, de unde au pândit potențialele victime. Apoi, au forțat ușa metalică de acces într-o locuință și au pătruns fără drept în apartamentul respectiv, de unde au sustras 56.000 lei și 575 Euro, găsiți într-o ladă metalică. În momentul în care se pregăteau să părăsească locul faptei, au fost prinși de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, care i-au imobilizat și condus la sediul Poliției municipiului Bârlad.

Polițiștii au restituit persoanei vătămate banii furați. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Cei doi frați au fost reținuți și prezentați la Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea d și a emis pe numele lui Maricel Iftene mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv pe numele lui Iftene Dumitru mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

de Marian MOCANU Polițiștii de investigații criminale au reținut doi bărbați, din comuna Liești, județul Galați, prinși în flagrant, în timp ce sustrăgeau bani dintr-o locuință din municipiul Bârlad. Cei trei au fost arestați preventiv pentru 30 zile.  Frații Maricel și Dumitru Iftene, din comuna Liești, județul Galați, au mers în municipiul Bârlad cu un autoturism și au rămas câteva ore în parcarea unui bloc, de unde au pândit potențialele victime. Apoi, au forțat ușa metalică de acces într-o locuință și au pătruns fără drept în apartamentul respectiv, de unde au sustras 56.000 lei și 575 Euro, găsiți într-o ladă metalică.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile