Home » Sanatate » Bolile l-au răpus!

Bolile l-au răpus!

de Răzvan CĂLIN

Profesorul Ion Vădana, de la Liceul Puiești, a decedat din cauza afecțiunilor grave de care suferea.

Polițiștii bârlădeni au risipit orice urmă de îndoială în legătură cu moartea subită, la doar 51 de ani, a profesorului Ion Vădana, de la Grupul Școlar Agricol Puiești. Totul s-a lămurit în urma efectuării examenului necroptic, efectuat la Morga Bârlad.

”Conform rezultatului necropsiei, s-a evidențiat faptul că persoana în cauză a decedat din cauze naturale. Este vorba despre o moarte patologică, survenită pe fondul afecțiunilor grave de suferea. Prin urmare, nu se poate vorbi despre o moarte suspectă sau că omul ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, ne-a declarat subcomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Din cercetări a reieșit că Vădana suferea de mai mulți ani de câteva afecțiuni destul de grave. Recent fusese supus unei intervenții chirurgicale la stomac din cauza unui ulcer duodenal. De altfel, în ultimele zile acuzase dureri în zona abdominală și din cauză că nu se simțea bine nici nu se mai prezentase la cursuri.

Profesorul Vădana a fost găsit decedat în propria sa locuință în dimineața zilei de vineri, 13 martie 2015. Omul locuia singur într-un apartament situat în fața liceului din Puiești. Trupul neînsuflețit al profesorului a fost descoperit chiar de directorul liceului din Puiești, Constantin Gherghescu.

de Răzvan CĂLIN Profesorul Ion Vădana, de la Liceul Puiești, a decedat din cauza afecțiunilor grave de care suferea. Polițiștii bârlădeni au risipit orice urmă de îndoială în legătură cu moartea subită, la doar 51 de ani, a profesorului Ion Vădana, de la Grupul Școlar Agricol Puiești. Totul s-a lămurit în urma efectuării examenului necroptic, efectuat la Morga Bârlad. ”Conform rezultatului necropsiei, s-a evidențiat faptul că persoana în cauză a decedat din cauze naturale. Este vorba despre o moarte patologică, survenită pe fondul afecțiunilor grave de suferea. Prin urmare, nu se poate vorbi despre o moarte suspectă sau că omul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: