Home » Invatamant » Asfaltări în curtea școlii

Asfaltări în curtea școlii

Semnalările făcute pe parcursul anului trecut de reporterii Est News în legătură cu dezastrul din curțile a nenumărate școli și licee din Bârlad nu au rămas fără ecou. În acest an, autoritățile locale au decis să aloce de la bugetul local sumele necesare asfaltării curților mai multor unități de învățământ din localitate.
Ziarul nostru a scris de mai multe ori de terenurile pline de gropi, de bolovani, de bălți și de noroi în care elevii bârlădeni sunt nevoiți să-și petreacă pauzele dintre ore, sau să-și desfășoare orele de sport. Nici părinții nu au rămas fără reacție la vederea pantalonilor rupți sau ale juliturilor din genunchii copiilor.
Iată că bugetul local al anului 2015 a rezervat (pe hârtie, până la proba contrarie) sumele necesare asfaltării curților următoarelor unități de învățământ: Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, Școala „Tudor Pamfile” (Școala 4), Școala „Victor Ion Popa” (Școala 6), Școala „Principesa Elena Bibescu” (Școala 5), Școala „Ep. Iacov Antonovici” (Școala 8), Liceul Pedagogic „Ioan Popescu”, Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, Grupul Școlar Profesional. (Ionuț PREDA)

Semnalările făcute pe parcursul anului trecut de reporterii Est News în legătură cu dezastrul din curțile a nenumărate școli și licee din Bârlad nu au rămas fără ecou. În acest an, autoritățile locale au decis să aloce de la bugetul local sumele necesare asfaltării curților mai multor unități de învățământ din localitate. Ziarul nostru a scris de mai multe ori de terenurile pline de gropi, de bolovani, de bălți și de noroi în care elevii bârlădeni sunt nevoiți să-și petreacă pauzele dintre ore, sau să-și desfășoare orele de sport. Nici părinții nu au rămas fără reacție la vederea pantalonilor rupți…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: