Home » Administratie » Centrul Bârladului se schimbă la față – Marmura europeană ia locul gresiei comuniste

Centrul Bârladului se schimbă la față – Marmura europeană ia locul gresiei comuniste

Trotuarele din jurul clădirii Primăriei Bârlad vor îmbrăca, din acest an, straie noi. Aproape un miliard de lei vechi (puțin peste 90 de mii de lei) pune Consiliul Local Bârlad la bătaie, în acest an, pentru a da o față nouă împrejurimilor primăriei.

Binecunoscutele pătrate din plăci de granit bej care decorează de câteva decenii trotuarele din zona fântânii arteziene vor fi scoase și înlocuite cel mai probabil cu marmură. Plăcile de granit geocompozit (un fel de gresie groasă) au făcut față cu suscces tuturor intemperiilor anilor. Au fost montate la începutul anilor 70, când edilul-șef al orașului era Panainte Vicol. Era perioada în care a apărut și Casa de Cultură a Sindicatelor. (S.M.)

Trotuarele din jurul clădirii Primăriei Bârlad vor îmbrăca, din acest an, straie noi. Aproape un miliard de lei vechi (puțin peste 90 de mii de lei) pune Consiliul Local Bârlad la bătaie, în acest an, pentru a da o față nouă împrejurimilor primăriei. Binecunoscutele pătrate din plăci de granit bej care decorează de câteva decenii trotuarele din zona fântânii arteziene vor fi scoase și înlocuite cel mai probabil cu marmură. Plăcile de granit geocompozit (un fel de gresie groasă) au făcut față cu suscces tuturor intemperiilor anilor. Au fost montate la începutul anilor 70, când edilul-șef al orașului era Panainte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

3 comments

  1. Sa-mi bag ceva in primaria voastra !BAAA voi sunteti tampiti? Soselele sunt praf si voua va arde de cum arata primaria? Doamne ,iarta si pazeste. Numai stiti cum sa furati, ar trebui sa fiti pusi la perete si impuscati !!

  2. Vasile , esti prost tare. Dupa unii ca tine”gica contra”, ar trebui sa nu se faca nimic in orasul asta…..ca vezi doamne… trebuia facut altceva. De unde stii tu atatea? Esti vreun Nostradamus ?

  3. Se coace iar de-o lucrare din bani publici , Videanu da marmura la sfert de pret ca il lasa DNA fara palatul din Snagov , ia ghiciti cu cat va fi achizitionata.Consilierii ghiocei vor vota pentru.
    Plingeri penale , sesizari la DNA barladeni altfel astia ne fura si zaharul din ceai.

%d blogeri au apreciat: