Home » National » Radu Mazăre: „CATEGORIC, nu voi mai candida la Primăria Constanța”

Radu Mazăre: „CATEGORIC, nu voi mai candida la Primăria Constanța”

Radu Mazăre a declarat marți seara, după ce i-a exprirat reținerea de 24 de ore, că „în mod categoric” nu va mai candida la Primăria Constanța, pentru că s-a „săturat” să răspundă la tot felul de acuzații

„Am întâlnit oameni chinuiți în celulă”, le-a spus marți seara Radu Mazăre ziariștilor. Radu Mazăre a declarat marți seara, după ce i-a exprirat reținerea de 24 de ore, că „în mod categoric” nu va mai candida la Primăria Constanța, pentru că s-a „săturat” să răspundă la tot felul de acuzații.

Radu Mazăre a plecat de la sediul ICCJ, instanța a rămas în pronunțare

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a plecat de la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ), instanța rămânând în pronunțare privind propunerea procurorilor DNA de arestare a sa.

Mazăre le-a spus jurnaliștilor că nu știe care va fi soluția și că vrea să meargă să mănânce.

El a arătat că în arestul Poliției Capitalei a găsit oameni „destul de chinuiți” și că în încăperea unde a stat erau cinci persoane, iar în timpul nopții au mai venit încă trei.

Sursa: gandul.info

Radu Mazăre a declarat marți seara, după ce i-a exprirat reținerea de 24 de ore, că „în mod categoric” nu va mai candida la Primăria Constanța, pentru că s-a „săturat” să răspundă la tot felul de acuzații „Am întâlnit oameni chinuiți în celulă”, le-a spus marți seara Radu Mazăre ziariștilor. Radu Mazăre a declarat marți seara, după ce i-a exprirat reținerea de 24 de ore, că „în mod categoric” nu va mai candida la Primăria Constanța, pentru că s-a „săturat” să răspundă la tot felul de acuzații. Radu Mazăre a plecat de la sediul ICCJ, instanța a rămas în pronunțare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: