Home » Social » Putea sa fie copilul tau!

Putea sa fie copilul tau!

de Orania Vlasin

Trăiesc printre noi, sfiindu-se să-si strige durerea, fiinte cărora viața aproape că le-a spus “adio“. Stau ghemuiti acolo, în intimitatea lor unde pătrund doar cei cu adevărat buni la suflet și speră să fie ajutati. Am privit fotografiile post-operatorii ale Nicoletei Broștiuc prostită. Un porțelan scăpat din mâini, făcut țăndări, așa arată trupul tinerei din Hălărești, Iana, zona Bârlad.

Ziua banală de 8 septembrie 2014 s-a transformat în tragedie. Între Bârlad și Dragomirești, un șofer inconștient, intră pe contrasens într-o altă mașină; patru implicați în accident, toți ajungând la spital, la Bârlad. Nicoleta, de 20 de ani, în stare de șoc, cea mai zdrobită, are fractură de bazin, de femur, de antebraț plus un plămân perforat și ficatul rupt.
Porțelanul, oricât de dibaci s-au dovedit medicii bucureșteni, nu mai este la fel. Șapte operații au tulburat viața Nicoletei, multe vizite medicale la Bucuresti și, în viitor, se profilează ședințele de recuperare.
De unde să aibă bani Nicoleta? A cheltuit ce avea, din munca ei, mama o ajută cât poate, doar că fără sa fim filozofi vedem că situația se îndreaptă spre neputință. Nu trebuie s-o ajutăm pentru că e tânără, ci pentru ca e un om care are nevoie.
Ne batem cu pumnul în piept că suntem creștini, umplem facebook-ul de icoane și rugi, dar ceea ce este adevărat este ajutorul pe care vom reuși să i-l dăm. Fiecare nu vom putea, că nici noi nu suntem înstăriți, dar împreună sigur vom mișca muntele ăsta din viața Nicoletei. Care poate și vrea sa ajute, are la dispoziție un Cont deschis pe numele mamei Nicoletei: Buzamăt Paraschiva Felicia R052CECEVS1908RON0474904.

de Orania Vlasin Trăiesc printre noi, sfiindu-se să-si strige durerea, fiinte cărora viața aproape că le-a spus “adio“. Stau ghemuiti acolo, în intimitatea lor unde pătrund doar cei cu adevărat buni la suflet și speră să fie ajutati. Am privit fotografiile post-operatorii ale Nicoletei Broștiuc prostită. Un porțelan scăpat din mâini, făcut țăndări, așa arată trupul tinerei din Hălărești, Iana, zona Bârlad. Ziua banală de 8 septembrie 2014 s-a transformat în tragedie. Între Bârlad și Dragomirești, un șofer inconștient, intră pe contrasens într-o altă mașină; patru implicați în accident, toți ajungând la spital, la Bârlad. Nicoleta, de 20 de ani,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: