Home / Invatamant / Activitate preventiv-educativă la Prefectură

Activitate preventiv-educativă la Prefectură

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, la sediul Instituției Prefectului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a desfășurat o nouă acțiune în cadrul proiectului lansat la finele anului trecut, „Împreună putem avea succes”.

Proiectul urmărește prevenirea și diminuarea abandonului școlar și a delincvenței juvenile, cunoașterea și respectarea legislației în domeniul organizării și desfășurării adunărilor publice și a competițiilor sportive, precum și lărgirea ariei de recrutare a candidaților pentru instituțiile de învățământ din Ministerului Afacerilor Interne.

La activitate au luat parte prefectul județului, Andrei Puică, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, cadre din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, elevi și reprezentanți ai minorității de etnie romă din județ. Au fost prezentate teme privind abandonul școlar, aspecte legate de cunoașterea legislației în domeniul respectării ordinii și liniștii publice, fiind, totodată, promovată și profesia de jandarm.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, la sediul Instituției Prefectului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a desfășurat o nouă acțiune în cadrul proiectului lansat la finele anului trecut, „Împreună putem avea succes”. Proiectul urmărește prevenirea și diminuarea abandonului școlar și a delincvenței juvenile, cunoașterea și respectarea legislației în domeniul organizării și desfășurării adunărilor publice și a competițiilor sportive, precum și lărgirea ariei de recrutare a candidaților pentru instituțiile de învățământ din Ministerului Afacerilor Interne. La activitate au luat parte prefectul județului, Andrei Puică, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, cadre…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

35 de elevi din Bârlad s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie. Doi au obținut nota 10!

de Mihaela NICULESCU Rezultate foarte bune, obținute de elevii ...

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: