Home / Invatamant / Activitate preventiv-educativă la Prefectură

Activitate preventiv-educativă la Prefectură

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, la sediul Instituției Prefectului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a desfășurat o nouă acțiune în cadrul proiectului lansat la finele anului trecut, „Împreună putem avea succes”.

Proiectul urmărește prevenirea și diminuarea abandonului școlar și a delincvenței juvenile, cunoașterea și respectarea legislației în domeniul organizării și desfășurării adunărilor publice și a competițiilor sportive, precum și lărgirea ariei de recrutare a candidaților pentru instituțiile de învățământ din Ministerului Afacerilor Interne.

La activitate au luat parte prefectul județului, Andrei Puică, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, cadre din Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, elevi și reprezentanți ai minorității de etnie romă din județ. Au fost prezentate teme privind abandonul școlar, aspecte legate de cunoașterea legislației în domeniul respectării ordinii și liniștii publice, fiind, totodată, promovată și profesia de jandarm.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, la sediul Instituției Prefectului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui în parteneriat cu Consiliul Județean Vaslui și cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a desfășurat o nouă acțiune în cadrul proiectului lansat la finele anului trecut, „Împreună putem avea succes”. Proiectul urmărește prevenirea și diminuarea abandonului școlar și a delincvenței juvenile, cunoașterea și respectarea legislației în domeniul organizării și desfășurării adunărilor publice și a competițiilor sportive, precum și lărgirea ariei de recrutare a candidaților pentru instituțiile de învățământ din Ministerului Afacerilor Interne. La activitate au luat parte prefectul județului, Andrei Puică, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, cadre…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: