Home » Administratie » A-nceput curățenia de primăvară

A-nceput curățenia de primăvară

de Mihaela NICULESCU

Odată cu venirea primăverii, la Bârlad au demarat lucrările de primenire a orașului. Serviciul Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei a început curățenia de primăvară, ca și serviciul Spații verzi.

„Am început lucrările de gazonare, care se vor întinde pe o suprafață de 5.000 metri pătrați , dar și cele de plantare a florilor, în zonacentrului, dar și în grădina publică și parcul teatrului. Vom planta în perioada următoare 30.000 de fire de panseluțe care vor Curatenie 2înfrumuseța orașul. De asemenea, am început și toaletarea copacilor și realizarea unor forme deosebite la speciile de conifere. Am întocmit un program de spălare a străzilor și trotuarelor, atât pe timpul zilei cât și noaptea, cu ajutorul mașinilor speciale din dotarea SC CUP SA. Am spălat și vom curăța periodic statuile din parcuri și alte obiecte aflate pe domeniul public”, ne-a declarat Olga Ungureanu, șefa Serviciului Gospodărie Comunală și Locativă.
Cu ajutorul SC Raiser SA vor fi reparate străzile avariate serios de traficul greu dar și de ciclurile de îngheț-dezgheț din timpul iernii, folosindu-se mixturi asfaltice străzile pline de gropi.

Cam asta promit reprezentanții primăriei. Ei spun că dacă vremea va fi propice, până la sărbătorile pascale orașul va arăta mult mai bine.

Din bugetul local pentru 2015, serviciilor de salubrizare, adică SC CUP și Serviciului de Gospodărie Comunală, le-au fost alocate 6,1 milioane de lei.

de Mihaela NICULESCU Odată cu venirea primăverii, la Bârlad au demarat lucrările de primenire a orașului. Serviciul Gospodărie Comunală și Locativă din cadrul Primăriei a început curățenia de primăvară, ca și serviciul Spații verzi. „Am început lucrările de gazonare, care se vor întinde pe o suprafață de 5.000 metri pătrați , dar și cele de plantare a florilor, în zonacentrului, dar și în grădina publică și parcul teatrului. Vom planta în perioada următoare 30.000 de fire de panseluțe care vor înfrumuseța orașul. De asemenea, am început și toaletarea copacilor și realizarea unor forme deosebite la speciile de conifere. Am întocmit…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: