Home » Invatamant » Poliția Bârlad, ca un muzeu!

Poliția Bârlad, ca un muzeu!

de Răzvan Călin

Un grup de elevi de la Liceul Pedagogic Bârlad au făcut o vizită polițiștilor bârlădeni.

Ieri Poliția Bârlad s-a transformat preț de câteva ore într-un soi de muzeu deschis publicului larg. Este vorba despre tradiționala acțiune de tip Ziua Porților Deschise, organizată anual în preajma sărbătoririi Zilei Poliției Române – 25 martie. De la ora 10, două clase de elevi (a liceeni_politie(1)XI-a și a XII-a) de la Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu” Bârlad au avut ocazia să vadă cum decurge o zi din viața oamenilor legii. Turul elevilor prin sediul Poliției Bârlad a debutat în sala de ședințe a unității unde le-a fost prezentată istoria poliției din România.
”Elevii au mai putut viziona un scurt film documentar cu informații despre activitatea de zi cu zi a polițiștilor și despre tehnica din dotare. Ddupă care, liceenii au mers în curtea interioară a unității unde le-au fost prezentate diferite exerciții cu unul dintre câinii polițiști. Turul elevilor s-a încheiat cu prezentarea autospecialelor din dotare. Prin această acțiune am dorit să prezentăm elevilor câteva frânturi din activitatea noastră de zi cu zi”, ne-a declarat comisarul – șef Vasile Chelaru, comandantul Poliției Bârlad.

de Răzvan Călin Un grup de elevi de la Liceul Pedagogic Bârlad au făcut o vizită polițiștilor bârlădeni. Ieri Poliția Bârlad s-a transformat preț de câteva ore într-un soi de muzeu deschis publicului larg. Este vorba despre tradiționala acțiune de tip Ziua Porților Deschise, organizată anual în preajma sărbătoririi Zilei Poliției Române - 25 martie. De la ora 10, două clase de elevi (a XI-a și a XII-a) de la Liceul Pedagogic ”Ioan Popescu” Bârlad au avut ocazia să vadă cum decurge o zi din viața oamenilor legii. Turul elevilor prin sediul Poliției Bârlad a debutat în sala de ședințe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: