Home » Social » Accident în centrul Bârladului!

Accident în centrul Bârladului!

de Răzvan CĂLIN

Un vitezoman a intrat cu mașina în fântâna arteziană din fața primăriei, după care a fugit de la fața locului.

Duminică dimineață, în jurul orei 3.50, un accident spectaculos s-a produs chiar în intersecția din fața Primăriei Bârlad. Deși, deocamdată, nu se cunoaște autorul, cert este că din imaginile surprinse de camera de luat vederi din turnul Primăriei Bârlad autoturismul circula cu viteză foarte mare, de peste 100 de kilometri pe oră. Mașina, de culoare argintie (probabil marca BMW) circula din direcția Stadion către Centrul Civic. Din imaginile video se vede destul de clar cum, la un moment dat, cu doar câțiva metri înainte de trecerea de pietoni de la Biserica Domnească, șoferul pierde controlul direcției de deplasare (probabil și din cauza vitezei excesive), derapează și izbește cu partea dreaptă stâlpul pe care se afla un indicator rutier, după care se oprește în centura fântânii arteziene. Fără să pară afectat de incident, șoferul reușește să redreseze mașina și dispare in mare viteză în direcția fostului Magazin General.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GW8ZciKKEuE&w=560&h=315]

”Deocamdată, conducătorul auto în cauză nu a fost identificat. Însă, colegii de la Biroul Poliției Rutiere Bârlad efectuează cercetări pentru depistarea acestuia”, ne-a declarat sucomisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

de Răzvan CĂLIN Un vitezoman a intrat cu mașina în fântâna arteziană din fața primăriei, după care a fugit de la fața locului. Duminică dimineață, în jurul orei 3.50, un accident spectaculos s-a produs chiar în intersecția din fața Primăriei Bârlad. Deși, deocamdată, nu se cunoaște autorul, cert este că din imaginile surprinse de camera de luat vederi din turnul Primăriei Bârlad autoturismul circula cu viteză foarte mare, de peste 100 de kilometri pe oră. Mașina, de culoare argintie (probabil marca BMW) circula din direcția Stadion către Centrul Civic. Din imaginile video se vede destul de clar cum, la un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

2 comments

  1. Eu cred ca avea boala pe fantana aia urata.

  2. Aceste imagini s.au publicat imediat ! Dar accidentul de pe 28 noembrie 2014 . Cand un conducator de automobil a lovit din plin un pieton care traversa regulamentar pe trecearea de pietoni la stadion in intersectia de la crolux nu au putut fi publicate ! Desi exista imagini video clare !
    …..

%d blogeri au apreciat: