Home » Invatamant » A început a doua etapă de înscrieri la clasa pregătitoare!

A început a doua etapă de înscrieri la clasa pregătitoare!

de Roxana NĂSTASĂ

Astăzi se dă startul celei de-a doua etape de înscrieri la clasa pregătitoare, destinată copiilor nerepartizați sau celor care nu s-au înscris în prima etapă. Locurile disponibile nu sunt foarte multe, având în vedere că după prima etapă de înscriere, în județ, au fost ocupate peste 90 % din totalul locurilor disponibile.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, anul acesta, ISJ  a pus la dispoziție, în unitățile de învățământ din județ  4.288 de locuri la clasa pregătitoare, din care au fost completate 3.900, reprezentând 90,95% din total.

A doua etapă de înscrieri, începută azi se va finaliza pe 3 aprilie, iar pe 10 aprilie se vor afișa rezultatele finale. Între 14 – 17 aprilie, ISJ va soluționa toate cazurile încă nerezolvate.

de Roxana NĂSTASĂ Astăzi se dă startul celei de-a doua etape de înscrieri la clasa pregătitoare, destinată copiilor nerepartizați sau celor care nu s-au înscris în prima etapă. Locurile disponibile nu sunt foarte multe, având în vedere că după prima etapă de înscriere, în județ, au fost ocupate peste 90 % din totalul locurilor disponibile. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, anul acesta, ISJ  a pus la dispoziție, în unitățile de învățământ din județ  4.288 de locuri la clasa pregătitoare, din care au fost completate 3.900, reprezentând 90,95% din total. A doua etapă de înscrieri, începută azi se va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: