Home » Social » O mână de ajutor pentru mediul de afaceri bârlădean!

O mână de ajutor pentru mediul de afaceri bârlădean!

de Răzvan CĂLIN

La sfârșitul săptămânii trecute, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a avut o întâlnire de lucru cu oamenii de afaceri din Bârlad.

birou_ccia_barladÎntâlnirea a avut loc în sediul reprezentanței din Bârlad a CCIA, birou deschis recent. Din partea CCIA Vaslui au fost prezenți președintele Ionel Constantin și vicepreședintele Ovidiu Copacinschi, cel care ocupă și funcția de președinte al Asociației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Vaslui.

Mediul de afaceri din Bârlad a fost reprezentat de aproximativ 20 de oameni de afaceri sau reprezentanți ai diferitor firme din localitate. Unul dintre principalele scopuri ale întâlnirii a vizat realizarea unei mai bune și mai strânse legături a CCIA Vaslui cu mediul de afaceri din Bârlad. Importanța existenței unei bune colaborări între cele două tabere este impusă, după cum a recunoscut și Constantin, de faptul că sectorul economic din Bârlad are o pondere foarte mare în economia județului.

constantin_copacinschi„Am vrut să avem această întâlnire cu dumneavoastră, oamenii de afaceri din Bârlad, pentru a vă cunoaște mai bine problemele cu care vă confruntați. În același timp, am dorit să subliniem în acest fel de ce este nevoie de o reprezentanță a CCIA Vaslui și la Bârlad. Vrem să vă folosiți de acest prilej pentru a ne spune care sunt așteptările dumneavoastră de la această reprezentanță. Deschiderea acestui birou la Bârlad este o urmare a cererilor venite din partea dumneavoastră, a oamenilor de afaceri din Bârlad. mai ales că până acum, consultanța sau orice aveați nevoie de la CCIA le puteați obține doar deplasându-vă la Vaslui, ceee ce implica cheltuieli în plus și timp pierdut din partea dumneavoastră. Or, prin deschiderea acestei reprezentanțe la Bârlad, sperăm să înlăturăm aceste deficiențe odată pentru totdeauna”, a spus șeful CCIA Vaslui.

Cu aceeași ocazie, a fost prezentată și gama de servicii pe care Reprezentanța Bârlad a CCIA Vaslui o pune la dispoziția oamenilor de afaceri: înființîri de SRL, IF, II, PFA și ONG; consultanță și asistență oferită societâților comerciale (deschideri de puncte de lucru, majorări de capital social, cesionări, autorizare activități etc); emitere certificate de origine și forță majoră, cursuri de formare profesională și perfecționare, arbitraj comercial, organizarea de târguri, expoziții, conferințe, work-shop-uri, oportunități de afaceri etc. Pe lângă aceste servicii, biroul de la Bârlad al CCIA Vaslui își propune să reprezinte și să promoveze interesele oamenilor de afaceri în relația cu instituțiile publice locale și centrale, precum și cu potențialii parteneri de afaceri naționali și internaționali.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IPI9-cvD3w0&w=420&h=315]

de Răzvan CĂLIN La sfârșitul săptămânii trecute, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a avut o întâlnire de lucru cu oamenii de afaceri din Bârlad. Întâlnirea a avut loc în sediul reprezentanței din Bârlad a CCIA, birou deschis recent. Din partea CCIA Vaslui au fost prezenți președintele Ionel Constantin și vicepreședintele Ovidiu Copacinschi, cel care ocupă și funcția de președinte al Asociației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Vaslui. Mediul de afaceri din Bârlad a fost reprezentat de aproximativ 20 de oameni de afaceri sau reprezentanți ai diferitor firme din localitate. Unul dintre principalele scopuri ale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: