Home » Sport » 31 de olimpici!

31 de olimpici!

de Răzvan Călin

Colegiul „Codreanu” Bârlad are 31 de elevi calificați la fazele naționale ale olimpiadelor școlare.

liceu-codreanu-exteriorColegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad continuă să se mențină printre instituțiile de învățământ de top din țară, dovadă fiind și numărul mare de elevi calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare: 31. Dintre aceștia cinci vor merge la faza națională a olimpiadei de limba și literatura română; trei la chimie; doi la limba și literatura engleză; trei la astronomie; doi la informatică; doi la religie; unul la limba și literatura franceză; patru la georgrafie; unul la fizică și trei la matematică.

”Suntem foarte bucuroși că avem atât de mulți elevi calificați la etapele finale ale olimpiadelor școlare și este și normal să ne mândrim cu așa ceva. Trebuie spus că meritul aparține deopotrivă elevilor și profesorilor care i-au pregătit. Sunt copii care au muncit foarte mult pentru a ajunge aici, pentru a face performanță. Este încă o dovadă că liceul nostru continuă să-și respecte blazonul de instituție de învățământ de elită”, ne-a declarat Tița Chiru, directorul Colegiului Codreanu.

Etapele finale ale olimpiadelor școlare vor demara peste două săptămâni.

de Răzvan Călin Colegiul „Codreanu” Bârlad are 31 de elevi calificați la fazele naționale ale olimpiadelor școlare. Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad continuă să se mențină printre instituțiile de învățământ de top din țară, dovadă fiind și numărul mare de elevi calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare: 31. Dintre aceștia cinci vor merge la faza națională a olimpiadei de limba și literatura română; trei la chimie; doi la limba și literatura engleză; trei la astronomie; doi la informatică; doi la religie; unul la limba și literatura franceză; patru la georgrafie; unul la fizică și trei la matematică.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

2 comments

  1. Se impune o erata la acest articol…diferenta intre 31(numarul olimpicilor cu care se mandreste colegiul) si 26 (cat reiese din insiruirea pe discipline) unde e? Ca sa nu mai discut de cifrele „usor umflate” pe discipline. Din respect pentru elevii calificati in mod cert, pentru cei care s-au luptat si nu au reusit, pentru viitorii olimpici si viitorii codrenisti, publicati va rog situatia corecta! Sper ca cele 5 locuri care nu se regasesc la nici o disciplina sa nu fie la materia „NECINSTE”!

%d blogeri au apreciat: