Home » Sport » Au prins locul II!

Au prins locul II!

de Răzvan CĂLIN

Echipa de rugby în 7 „Under 19” a CSS Bârlad a terminat pe locul al II-lea turneul de la București.

La finele săptămânii trecute, echipa de rugby în 7 ”Under 19” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a participat la un turneu derulat în București. A fost vorba despre penultima etapă a Campionatului Național de Rugby în 7, iar juniorii bârlădeni au reușit să se claseze pe locul II.

„Este un rezultat bun, dar să știți că puțin ne-a lipsit să terminăm pe primul loc. Cu foarte puțină atenție am fi putut să încheiem turneul de la București pe prima treaptă. Dar, așa a fost să fie. Oricum, este un rezultat foarte bun și deja trebuie să dăm uitării ceea ce a fost la București și să ne concentrăm pe etapa finală de la Bârlad, unde vrem să facem o figură cât mai frumoasă”, ne-a declarat Dan Tufaru, antrenorul echipei de rugby în 7 „Under 19” a CSS Bârlad.

Etapa finală a campionatului (în urma căreia se va stabili și clasamentul acestei ediții de campionat) se va desfășura sâmbătă, 28 martie, pe Stadionul municipal de rugby din Bârlad, cu începere de la ora 13.30. La fel ca și la București, vor participa opt echipe, printre care cele mai de temut sunt Steaua București, Baia Mare și Constanța.

de Răzvan CĂLIN Echipa de rugby în 7 "Under 19" a CSS Bârlad a terminat pe locul al II-lea turneul de la București. La finele săptămânii trecute, echipa de rugby în 7 ”Under 19” a Clubului Școlar Sportiv (CSS) Bârlad a participat la un turneu derulat în București. A fost vorba despre penultima etapă a Campionatului Național de Rugby în 7, iar juniorii bârlădeni au reușit să se claseze pe locul II. „Este un rezultat bun, dar să știți că puțin ne-a lipsit să terminăm pe primul loc. Cu foarte puțină atenție am fi putut să încheiem turneul de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: