Home » Monden » Iubita lui Dorian Popa rupe tacerea! Ce se intampla cu relatia lor, dupa ce actorul s-a intors din jungla!

Iubita lui Dorian Popa rupe tacerea! Ce se intampla cu relatia lor, dupa ce actorul s-a intors din jungla!

Relatia dintre Dorian Popa si Claudia merge mai bine ca niciodata si chiar daca multi credeau ca plecarea actorului in jungla, ar putea sa le afecteze cumva iubirea, iata ca lucrurile au luat o alta intorsatura.

Desi multi nu dadeau sansa relatiei dintre Dorian si Claudia, se pare ca cei doi sunt mai apropiati ca niciodata si traiesc din plin fiecare moment impreuna, lucru confirmat chiar de logodnica interpretului.

„De cand Dorian s-a intors din jungla, lucrurile merg foarte bine intre noi. Pot sa spun ca plecarea ne-a facut bine si ca lucrurile stau mult mai bine decat pana sa plece. Suntem mai apropiati si asta e foarte bine. Astea au fost efectele. Ne-a apropiat mai mult. Relatia merge bine si suntem mai fericiti ca oricand. Si el este bine de cand s-a intors. Nu a fost afectat de ceea ce s-a intamplat acolo si totul e ok intre noi”, a declarat Claudia in exclusivitate pentru Cancan.ro.

 De cand s-a reintors in Romania, Dorian Popa a luat-o pe urmele lui Ruby si tot ce a facut a fost sa se repuna pe picioare, intr-un timp cat mai scurt, reusind sa recupereze kilogramele pierdute, intr-un timp relativ scurt.

Si-a pus iubitul pe ganduri

Cat timp se afla in jungla africana, Dorian Popa a primit un mesaj din partea iubitei lui, Claudia, care l-a cam pus pe ganduri. Multi dintre fani au crezut ca relatia celor doi este aproape de final, insa, lucrurile au luat o alta intorsatura. Actorul a crezut ca bruneta nu a fost sincera cand a spus ca ii este dor de el, insa, Claudia a lamurit totul. „Am vazut emisiunea, o urmaresc. Am vazut reactia, dar cred ca si el este presat acolo. Eu am avut emotii mari cand am facut filmuletul, pentru ca in fata camerelor sunt stana de piatra, nu prea sunt obisnuita. Mi s-a spus sa fac filmuletul in cazul in care iesea aseara, deci nu puteam sa rad sau sa fiu vesela. Mi-am dorit sa ramana pana in finala. Am stat o ora sa fac mesajul, pentru ca aveam mari emotii. Cred ca intr-un final a inteles, pentru ca stie ce simt”, a declarat Claudia in exclusivitate pentru Cancan.Ro.

Sursa: cancan.ro

Relatia dintre Dorian Popa si Claudia merge mai bine ca niciodata si chiar daca multi credeau ca plecarea actorului in jungla, ar putea sa le afecteze cumva iubirea, iata ca lucrurile au luat o alta intorsatura. Desi multi nu dadeau sansa relatiei dintre Dorian si Claudia, se pare ca cei doi sunt mai apropiati ca niciodata si traiesc din plin fiecare moment impreuna, lucru confirmat chiar de logodnica interpretului. "De cand Dorian s-a intors din jungla, lucrurile merg foarte bine intre noi. Pot sa spun ca plecarea ne-a facut bine si ca lucrurile stau mult mai bine decat pana sa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: