Home » Monden » Miscare surpriza prin care procurorii vor sa-l infunde pe Adi Minune! Manelistul e acuzat ca nu poate justifica aproape 1.000.000 de euro! Risca 7 ani de inchisoare! Dosarul ajunge iar pe masa judecatorilor luna viitoare

Miscare surpriza prin care procurorii vor sa-l infunde pe Adi Minune! Manelistul e acuzat ca nu poate justifica aproape 1.000.000 de euro! Risca 7 ani de inchisoare! Dosarul ajunge iar pe masa judecatorilor luna viitoare

Adrian Minune risca pana la 7 ani de inchisoare in cazul in care judecatorii de la Curtea de Apel vor da dreptate Agentiei Nationale de Integritate, condusa pana deunazi de celebrul Horia Georgescu.

Toate problemele i se trag manelistului dintr-o declaratie de avere pe care a completat-o in 2010, in momentul in care a fost ales consilier local in Stefanestii de Jos, Ilfov. Inspectorii de la Agentia Nationala de Integritate au verificat averea dobandita intre anii 2008 si 2010 si au stabilit tranzactii bancare suspecte in valoare de 455.323 euro, respectiv 344.208 euro. De asemenea, in aceasta perioada, Minune ar fi incalcat dispozitiile privind declararea unui teren in vederea impozitarii.

ANI a stabilit ca in perioada in care a fost consilier local, Minune si familia lui au realizat o avere mai mare decat cea declarata, asa ca a sesizat Oficiul National Pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor si Agentia Nationala de Administrare Fiscala. In 2012, Adrian Minune a fost trimis in judecata, insa instantele au pasat de la una la alta raspunderea acestui dosar.

In cele din urma, Minune a obtinut o victorie importanta: Comisia de Verificare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a eliberat un document care atesta faptul ca averea lui Minune nu este dobandita ilicit. ANI a atacat insa aceasta decizie, iar pe 29 aprilie se va judeca un nou termen in acest dosar.

Dosarul dateaza din 2012 si e pentru a doua oara la Curtea de Apel

In cazul in care Minune va pierde procesul, manelistul risca acuzatii de coruptie, pentru care legea prevede pedepse de pana la 7 ani de inchisoare. Alaturi de el, judecatorii Curtii de Apel au citat-o si pe sotia lui, Cati, ca beneficiara a averii dobandite de Adi Minune.

Adrian Minune risca pana la 7 ani de inchisoare in cazul in care judecatorii de la Curtea de Apel vor da dreptate Agentiei Nationale de Integritate, condusa pana deunazi de celebrul Horia Georgescu. Toate problemele i se trag manelistului dintr-o declaratie de avere pe care a completat-o in 2010, in momentul in care a fost ales consilier local in Stefanestii de Jos, Ilfov. Inspectorii de la Agentia Nationala de Integritate au verificat averea dobandita intre anii 2008 si 2010 si au stabilit tranzactii bancare suspecte in valoare de 455.323 euro, respectiv 344.208 euro. De asemenea, in aceasta perioada, Minune ar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: