Home » Justitie » Recidivist înrăit, ajuns iar după gratii

Recidivist înrăit, ajuns iar după gratii

de Marian MOCANU

Deși este foarte tânăr și are deja mai multe condamnări la activ, tot nu se potolește. La începutul acestui an, Ion Marius Hristea a săvârșit un nou furt, dintr-un magazin aparținând Cooperativei de Consum Negrești. Individul, hoț de meserie, este cercetat acum în arest preventiv pentru furt calificat.

Negreșteanul Ion Marius Hristea mai mult a stat în închisoare decât în libertate. Începând din 2006, el se specializează continuu în furturi atât din magazine, dar și din locuințe.
Prima dată, a fost condamnat pentru furt calificat în 2005, pe când avea doar 16 ani, fiind internat la Centrul de Reeducare Târgu Ocna.
În 2010, primește o nouă condamnare, de doi ani și opt luni, fiind eliberat condiționat cu un an mai devreme. S-a apucat din nou de furat, așa încât în 2012, Hristea primește două condamnări: una de 2 ani și 2 luni, și una de 2 ani și 6 luni. Pedepsele îi sunt contopite, deoarece faptele erau concurente și produse în aceeași perioadă, urmând a executa în total doi ani și opt luni. Nici această pedeapsă nu este executată în întregime, fiind eliberat condiționat cu un an mai devreme, pentru bună purtare.
La doar câteva luni după ce a ieșit a treia oară din închisoare, Hristea o comite din nou. A intrat prin efracție într-un magazin aparținând Cooperativei de Consum Negrești de unde a furat mai multe bunuri. Prins de polițiști, tânărul hoț a fost din nou arestat, fiind trimis în judecată pentru infracțiunea de furt calificat, magistrații Judecătoriei Vaslui dispunând, ieri, menținerea măsurii de arest preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, pe lângă condamnare, Hristea va fi obligat să ispășească și restul de pedeapsă cu care a fost condamnat pentru faptele anterioare.

de Marian MOCANU Deși este foarte tânăr și are deja mai multe condamnări la activ, tot nu se potolește. La începutul acestui an, Ion Marius Hristea a săvârșit un nou furt, dintr-un magazin aparținând Cooperativei de Consum Negrești. Individul, hoț de meserie, este cercetat acum în arest preventiv pentru furt calificat. Negreșteanul Ion Marius Hristea mai mult a stat în închisoare decât în libertate. Începând din 2006, el se specializează continuu în furturi atât din magazine, dar și din locuințe. Prima dată, a fost condamnat pentru furt calificat în 2005, pe când avea doar 16 ani, fiind internat la Centrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: