Home » Monden » Vine ziua decisivă pentru Oana Zăvoranu! Ce i-au pregătit procurorii!

Vine ziua decisivă pentru Oana Zăvoranu! Ce i-au pregătit procurorii!

Bruneta este la câteva zile distanță de o hotărâre a procurorilor în dosarul în care este acuzată de furt.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii spynews.ro, au fost finalizate toate demersurile necesare în dosarul în care Oana Zăvoranu este acuzată de furt de către fostul ei soț, Ionuț Pascu – alias Pepe. La mijlocul săptămânii viitoare, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 urmează să decidă dacă vedeta va ajunge sau nu în fața judecătorilor. Un motiv serios de îngrijorare pentru vedetă, care riscă câțiva ani de închisoare – evident, în condițiile în care va fi condamnată.

„Mi-au dispărut din casă peste 60.000 de euro”

Totul a început în urmă cu patru ani, în plin scandal de divorț. Atunci, Pepe își acuza fosta soție ca i-a furat bani și mai multe bunuri din casă. În plus, spunea că Oana a devastat tot ce i-a stat în cale. „Mi-au dispărut din casă peste 60.000 de euro, pentru că nu obișnuiesc să îmi țin banii în bancă”, spunea Pepe. “Pagubele sunt mai mari decât am investit eu în momentul de față. Mai ales că erau și niște bani cash, mai ales că erau mai multe lucruri de valoare, bijuterii”, preciza artistul. Pepe a făcut o plângere penală, care a fost respinsă de către procurori. Apoi,  cântărețul a reușit să redeschidă ancheta după ce s-a adresat judecătorilor. Povestea s-a complicat, în condițiile în care Oana ar fi avut mai mulți complici cu care ar fi pătruns în casă. „Momentan nu pot să acuz pe nimeni, deși poliția a găsit pe seif atât amprente de femei cât și de bărbați”, a continuat artistul.

Sursa: spynews.ro

Bruneta este la câteva zile distanță de o hotărâre a procurorilor în dosarul în care este acuzată de furt. Potrivit informațiilor obținute de reporterii spynews.ro, au fost finalizate toate demersurile necesare în dosarul în care Oana Zăvoranu este acuzată de furt de către fostul ei soț, Ionuț Pascu - alias Pepe. La mijlocul săptămânii viitoare, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 urmează să decidă dacă vedeta va ajunge sau nu în fața judecătorilor. Un motiv serios de îngrijorare pentru vedetă, care riscă câțiva ani de închisoare - evident, în condițiile în care va fi condamnată. "Mi-au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: