Home » Sanatate » Laboratorul așteaptă comisia de acreditare

Laboratorul așteaptă comisia de acreditare

de Mihaela NICULESCU

Sâmbata, 28 martie, este așteptată la Spitalul „Elena Beldiman” comisia de acreditare RENAR, pentru laboratorul spitalului. Dacă laboratorul va primi acreditarea RENAR, vor putea beneficia de analize gratuite și pacienții din ambulatoriu, nu doar cei internați.

Comisia de acreditare RENAR va fi în acest sfârșit de săptămână la spitalul nostru. Va întocmi un raport în urma celor constatate, pe care îl va înainta comisiei de supervizare de la Bucure[ti. Răspunsul ar putea veni în aproximativ două săptămâni”, a declarat doctor Gabriela Daniș, director medical al spitalului „Elena Beldiman”.

În baza acreditării RENAR a laboratorului, Spitalul „Elena Beldiman” ar putea încheia pentru prima dată contract cu Casa Județeana de Asigurări de Sănătate Vaslui pentru analizele efectuate pacienților din ambulatoriu. Criteriile de acreditare RENAR sunt multe și riguroase, de aceea, depinde de modul în care reprezentanții spitalului au îndeplinit cerin]ele, dacă laboratorul va primi sau nu acreditarea. Taxa pe care spitalul trebuie să o achite pentru acreditarea RENAR a laboratorului este de aproximativ 20.000 de lei.

de Mihaela NICULESCU Sâmbata, 28 martie, este așteptată la Spitalul „Elena Beldiman” comisia de acreditare RENAR, pentru laboratorul spitalului. Dacă laboratorul va primi acreditarea RENAR, vor putea beneficia de analize gratuite și pacienții din ambulatoriu, nu doar cei internați. „Comisia de acreditare RENAR va fi în acest sfârșit de săptămână la spitalul nostru. Va întocmi un raport în urma celor constatate, pe care îl va înainta comisiei de supervizare de la Bucure[ti. Răspunsul ar putea veni în aproximativ două săptămâni”, a declarat doctor Gabriela Daniș, director medical al spitalului „Elena Beldiman”. În baza acreditării RENAR a laboratorului, Spitalul „Elena Beldiman”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Laboratorul spitalului este unul si acelasi cu al ambulatorului.Nu se vrea acreditarea pentru ca pacientii din ambulatoriu sa fie trimisi sa fac analizele la privati.Cu laboratorul spitalului si ambulatoriului doar DNA poate face lumina.

%d blogeri au apreciat: