Home » Social » Minoră din Bârlad, dispărută

Minoră din Bârlad, dispărută

de Roxana NĂSTASĂ

Mădălina Popa, în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, a plecat de acasă fără a mai reveni până în prezent. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării acesteia.

Pe 10 martie, Mădălina Popa, de 16 ani, din municipiul Bârlad, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până astăzi. Tatăl său a căutat-o câteva zile, și, vâzând ulterior că nu o găsește, s-a adresat poliției.
La momentul dispariției, minora purta geacă de culoare neagră din fâș, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare purta cizme de culoare neagră. Semnalmente: înălțime – 1,65 m, greutate aproximativ 50 kg, păr blond lung, ochi căprui.
În prezent, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.
Dacă ați văzut această minoră sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați gratuit 112!

de Roxana NĂSTASĂ Mădălina Popa, în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, a plecat de acasă fără a mai reveni până în prezent. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării acesteia. Pe 10 martie, Mădălina Popa, de 16 ani, din municipiul Bârlad, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până astăzi. Tatăl său a căutat-o câteva zile, și, vâzând ulterior că nu o găsește, s-a adresat poliției. La momentul dispariției, minora purta geacă de culoare neagră din fâș, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare purta cizme de culoare neagră. Semnalmente: înălțime…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: