Home » Invatamant » „Ora Pământului”, sărbătorită în Centrul Civic

„Ora Pământului”, sărbătorită în Centrul Civic

de Roxana NĂSTASĂ

Cu ocazia evenimentului „Ora Pământului”, la Vaslui, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Vaslui, în colaborare cu Primăria municipiului Vaslui și liceele din oraș, va organiza o activitate în Centrul Civic, sâmbătă, între orele 20.30 – 21.30. Elevii care doresc să participe la aceasta trebuie să fie prezenți la ora 20, în curtea Liceului cu Program Sportiv Vaslui.

„Ora Pământului” este un eveniment internațional organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an și are ca scop sensibilizarea ultilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

„Ora Pământului” presupune stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale, timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii de energie individuali cât și de către instutuții și unități economice.

de Roxana NĂSTASĂ Cu ocazia evenimentului „Ora Pământului”, la Vaslui, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Vaslui, în colaborare cu Primăria municipiului Vaslui și liceele din oraș, va organiza o activitate în Centrul Civic, sâmbătă, între orele 20.30 – 21.30. Elevii care doresc să participe la aceasta trebuie să fie prezenți la ora 20, în curtea Liceului cu Program Sportiv Vaslui. „Ora Pământului” este un eveniment internațional organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an și are ca scop sensibilizarea ultilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. „Ora Pământului”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: