Home » Monden » Vedetele show-urilor de la Pro Tv fie sunt șomere, fie sunt executate! Viziru trudește la "Ferma Vedetelor" ca să scape de datorii

Vedetele show-urilor de la Pro Tv fie sunt șomere, fie sunt executate! Viziru trudește la "Ferma Vedetelor" ca să scape de datorii

A tunat și i-a adunat! La “Ferma vedetelor” (PRO TV) și-au dat întâlnire câteva VIP-uri cărora le cam suflă vântul prin portofel. Lucian Viziru, ultimul sosit, a fost executat silit pentru o datorie de 189.742 de euro.

În vara lui 2013 a părăsit România și s-a stabilit în Germania, împreună cu soția Ema (38 de ani) și fiul lor, Mihai (4 ani). Lucian Viziru (38 de ani) nu mai avea nici un motiv să stea la București, după ce pierduse procesele cu Marfin Bank, fiind executat silit pentru credite luate în 2007, în valoare de 189.742 de euro.

Acum doi ani, toate conturile sale din România aveau poprire, iar bunurile erau puse sub sechestru. A luat-o de la capăt în Garmisch-Partenkirchen, apoi s-a mutat la Stuttgart, unde lucrează ca antrenor de tenis. Mâna întinsă acum de PRO TV i-a picat numai bine actorului, pentru care onorariul de 10.000 €, despre care se vehiculează că l-ar încasa, e aur curat. Nici ceilalți concurenți nu stau pe roze: Cristina Cioran a rămas șomeră, după ce a fost înlăturată de la Kanal D în toamna lui 2014, iar Roxana Ionescu n-a mai prins decât proiecte sezoniere la Antena 1. Augustin Viziru trăiește mai mult din jocuri de noroc și mai puțin din telenovele, iar Doinița Oancea n-a mai prins un rol într-o telenovelă din 2010 (“Moștenirea”).

Și ei au fost dați în judecată din cauza banilor

VLADiMIR DRĂGHIA (28 de ani). Actorul e în litigiu cu Magdalena Tara, proprietara apartamentului în care a locuit cu chirie, femeia câștigând în instanță procesul pentru datoria de 5.000 de euro (utilități, penalități, chirie). Tot atât s-a zvonit că ar fi fost și onorariul lui la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV).

TUDOREL FILIMON (61 de ani). Celebrul Nea Popa din serialul “La Bloc” a intrat și el la “Ferma vedetelor”, sperând că marele premiu de 50.000 de euro l-ar putea scăpa de belele. Actorul are mari probleme cu banii, iar instituția bancară care i-a acordat un credit a obținut deja în instanță aprobarea executării silite.

A tunat și i-a adunat! La “Ferma vedetelor” (PRO TV) și-au dat întâlnire câteva VIP-uri cărora le cam suflă vântul prin portofel. Lucian Viziru, ultimul sosit, a fost executat silit pentru o datorie de 189.742 de euro. În vara lui 2013 a părăsit România și s-a stabilit în Germania, împreună cu soția Ema (38 de ani) și fiul lor, Mihai (4 ani). Lucian Viziru (38 de ani) nu mai avea nici un motiv să stea la București, după ce pierduse procesele cu Marfin Bank, fiind executat silit pentru credite luate în 2007, în valoare de 189.742 de euro. Acum doi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile