Home » Monden » Hagi, dezvăluiri șoc despre divorț. ”Atunci când nu mai există încredere…”

Hagi, dezvăluiri șoc despre divorț. ”Atunci când nu mai există încredere…”

Gică Hagi a vorbit, în premieră, despre divorțul său care a uimit pe toată lumea, dar și despre faptul că tatăl său a intervenit în mai multe relații de-ale sale.

Foarte discret cu viața sa personală, Gică Hagi nu a evitat de data aceasta, să vorbească și despre divorțul său de prima soție, Leni Celnicu, după o căsnicie care a durat doar șase luni. “Am divorțat la jumătate de an de prima soție, așa a fost să fie. Faci parteneriat cu cineva în viață, iar atunci când nu îți mai place de cineva, când nu mai există încredere, cred că este mai bine să nu te încurci. Atât de simplu. Nu am avut niciun conflict”, a spus Hagi în emisiunea ”Profesioniștii”, de la TVR 1.
Fostul fotbalist a recunoscut și că tatăl său a intervenit în multe relații pe care le-a avut. “Tata a fost foarte inteligent și mi-a spus ca să am o prietenă și să mă gândesc să îmi fie și soție. A zis că nu contează dacă o să fie albă sau neagră, dar a dorit ca să o cunoască înainte să ne căsătorim. El a mai adăugat la sfârșit că o să fie mai fericit dacă aleasa o să fie machedoancă, iar așa mi-a spus direct ce își dorește”, a mai spus Hagi.
Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile